Home Nogomet HNK Rijeka UNIKATNO – Dragan Tadić će biti tehnički direktor Rijeke, a Fausto Budicin...

UNIKATNO – Dragan Tadić će biti tehnički direktor Rijeke, a Fausto Budicin će biti trener nad kojim Tadić ima nadležnost

Dragan Tadić i Fausto Budicin novi su trenerski tandem Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Dragan Tadić bit će u ulozi tehničkog direktora i imat će nadležnost nad stručnim stožerom, dok će Fausto Budicin biti u ulozi trenera.

“Na početku bi se htio zahvaliti predsjedniku Damiru Miškoviću, dopredsjedniku Deanu Šćulcu, generalnom menadžeru za sport Robertu Palikuči i savjetniku predsjednika Srećku Juričiću. Za mene je ovo velika čast i prilika koja se ne odbija”, rekao je Dragan Tadić koji je 2005. godine na Poljudu podignuo Kup Hrvatske, prvi trofej Rijeke od hrvatske samostalnosti.

Tadić je dres Rijeke nosio od 1992. do 1995., te 2003. do 2007. skupivši 198 nastupa.

“Emocije su jake, ne treba uopće govoriti koliko za mene znači prilika da radim ovaj posao. Ne treba uopće isticati da ću dati svoj maksimum”, rekao je Dragan Tadić.

Fausto Budicin imat će ulogu trenera, a branič je u dresu Rijeke skupio 157 nastupa.

“Na početku hvala predsjedniku Damiru Miškoviću i cijeloj Upravi na povjerenju koju su nam ukazali. Radujemo se novom izazovu, vjerujemo da ćemo njihovo povjerenje opravdati rezultatima na terenu”, rekao je Fausto Budicin.

Previous articleINVENTURA – 3. HNL ZAPAD – NK Uljanik: Poraz od Novigrada kod kuće potpuno preokrenuo sezonu Verudeža
Next articleLuana Šebalj postavila novi osobni rekord na 200 metara, na ‘stotki’ također ostvarila sjajan rezultat!