Home Nogomet Ostalo Uravić u emisiji “Plavo-zelena liga”: “Hrvatska je puna neuspješnih pokušaja ‘malih mamića’,...

Uravić u emisiji “Plavo-zelena liga”: “Hrvatska je puna neuspješnih pokušaja ‘malih mamića’, a treneri su sami krivi za rušenje digniteta svog poziva!”

SHARE

Urednik portala IstraSport Elvis Uravić danas je gostovao u emisiji „Plavo-zelena liga“ koja kreće od 21:00, a video će biti postavljen na dnu teksta. Gotovo 45 minuta priče o lokalnom nogometu mnoge će interesirati, pogotovo kad se raspravljalo o „vrućim“ temama.

Krenuli su „nonšalantno“, ocjenom i analizom istarskih trećeligaša, a Uravić nije previše dvojio tko će biti novi prvak lige. Jedna se momčad zabavlja, drugoj je odsustvo ambicija dosad bila snaga, sad polako postaje slabost. Na jednom stadionu bi, po gostu, trebali napisati „ovdje nikad nema mira“, a jedan je istarski klub uspoređen s Hajdukom.

Puno je govora bilo i o trenerskom pozivu, ali i o sudačkoj organizaciji. Za kraj, pričalo se i o infrastrukturi. „Oni imaju najbolju, pa svejedno tamo nije situacija bajna“, rekao je Uravić pred kraj emisije. Što se krije iza ovih pomalo tajanstvenih rečenica, pogledajte večeras u 21:00 ispod ovog teksta – emisija „Plavo-zelena liga“ voditelja Ante Ravlića.

VIDEO – OD 21:00: