Home Nogomet Mlađi uzrasti Uskoro stiže treći međunarodni nogometni kamp by “Rino & Ado” u Sarajevu!

Uskoro stiže treći međunarodni nogometni kamp by “Rino & Ado” u Sarajevu!

Rinaldo Milivojević i Adnan Fejzić

Približava se još jedan uzbudljiv nogometni događaj! Od 2. do 6. siječnja, Sarajevo će biti domaćin trećeg po redu internacionalnog nogometnog kampa by “Rino & Ado”.

Pozivamo sve zainteresirane djevojčice i dječake od 6. – 15. godina iz svih zemalja bivše YU i šireg regiona da nam se pridruže i provedu 5 nezaboravnih dana u Sarajevu.

Ovom prilikom iskreno zahvaljujemo generalnom sponzoru ovog kampa, Dux Nekretnine, koji već četiri godine prate sve naše sportske događaje i manifestacije. Njihova podrška i sponzorstva omogućuju nam da održimo visoku razinu kvalitete i pružimo bogato iskustvo svim sudionicima.

Također, pozivamo sve ostale potencijalne sponzore koji prepoznaju važnost sportskih događaja poput ovog kampa.

Vaša podrška ključna je za daljnji razvoj i uspjeh ovakvih inicijativa koje se fokusiraju na razvoj djece kroz sport te promiču međunarodnu socijalizaciju.

Naš kamp će ugostiti priznata imena nogometnih trenera i stručnjaka iz područja sportske kondicije, psihologije, prehrane i medicine, nudeći mladim nogometašima ne samo treninge već i vrijedna znanja iz svijeta sporta.

Smještaj za polaznike kampa biti će u hotelu Drina Premium*** te ćemo osigurati udoban i prikladan smještaj za vrijeme trajanja kampa.

Treninzi će se održavati u zatvorenom, grijanom balonu “Arene X” dva puta dnevno, pružajući idealno okruženje za intenzivan trening i razvoj nogometnih vještina.

Prijave su u tijeku! Za sve dodatne informacije ili pitanja slobodno se obratite organizatorima kampa, Rinaldu i Adnanu.

RINALDO +385 91 721 5377

ADNAN +387 61 929 737

Nemojte propustiti priliku postati dio ove nogometne avanture! Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom uživanju na kampu! (PROMO)