Home Košarka Ostalo Uspješan nastup za bodybuilding klub Veli Jože

Uspješan nastup za bodybuilding klub Veli Jože

SHARE

Nakon dužeg perioda bez natjecanja, tijekom kojeg su u specifičnim uvjetima za treniranje, uzrokovanih pandemijom koronavirusa, ipak, uz velike napore, uspjeli održati vrlo visok nivo natjecateljske forme, članovi porečkog Bodybuilding kluba Veli Jože uspješno su 11. i 12. rujna nastupili na 23. prvenstvu Hrvatske u Čakovcu.

Najznačajnije uspjehe od osam odabranika trenera Anite i Tonija Radovčić na državnom su prvenstvu ostvarili Milan Radić i Lorena Majerić koji su se okitili medaljama u svojim disciplinama.

Radić je u kategoriji mens physique u konkurenciji seniora osvojio srebrno odličje, dok je Majerić u kategoriji bikini fitness osvojila brončanu kolajnu. Vrlo dobre rezultate ostvarili su i Darian Paladin koji je u kategoriji classic bodybuilding u seniorskoj konkurenciji zauzeto peto mjesto, Marijan Jakovčić koji je u kategoriji mens physique u juniorskoj konkurenciji zauzeo šesto mjesto, te Tatjana Pačelat koje je u kategoriji bikini fitness u seniorskoj konkurenciji također zauzela šesto mjesto.

Valja pohvaliti i ostale natjecatelje kluba Nenada Markovića, Mitu Đekić Bočkaj i Maju Baričević kojima je nastup u Čakovcu bio prvijenac u karijeri na državnom prvenstvu.

Klupski natjecatelji u nastavku godine nastaviti će se intenzivno pripremati za jesenski dio sezone tijekom kojeg je plan nastupa vrlo neizvjestan zbog specifičnih okolnosti koje trenutno vladaju u sportu, no sigurno je da će spremni dočekati bilo koji eventualni nastup.