Home ISTRA Stolni tenis Uspješni nastup mladih Brovinjara u Vrsaru

Uspješni nastup mladih Brovinjara u Vrsaru

U nedjelju, 8. 4. 2018. u Vrsaru je odigran Treći otvoreni turnir Istarske županije za mlađe uzraste u stolnom tenisu. Od stolnotenisača Brovinja uspješno su nastupili Bernaz Leo, Griparić Josip i Bernaz Sara.

Bernaz Leo je osvojio zlato u kategoriji klinaca te broncu u kategoriji najmlađih kadeta. U istoj kategoriji broncom se okitio i Griparić Josip dok je Bernaz Sara u kategoriji klinki bila srebrna. Bernaz Leo je do zlata došao s pet pobjeda i to u grupi protiv Zidarića (Pula), Zohila (Pula) i Miolina (Novigrad). U polufinalu je bio bolji od Vojinovića (Tar), a u finalu od Valea (Pula).

U kategoriji najmlađih kadeta oba stolnotenisača Brovinja zaustavljena su u polufinalu od igrača Pule. Bernaz je do polufinala pobijedio Vučića (Novigrad), Maršića (Tar) i Zidarića (Pula), a onda je poražen od Valea (Pula). Griparić je grupu prošao kao drugoplasirani pobjedama nad Tubakovićem (Pula) i Jurišićem (Maestral) te porazom od Valea (Pula).

U 1/4 finalu je pobijedio Vučića (Novigrad), a u polufinalu je bolji od njega bio Stepčić (Pula). Bernaz Sara je do medalje došla s dvije pobjede protiv Duračak (Pula) i Stanojević (Pula) te porazom od Grbac (Pula).