Home Premijer HMRL Liga za prvaka Uvjerljiv poraz Porečana koji ipak sezonu završavaju kao četvrta momčad u državi!

Uvjerljiv poraz Porečana koji ipak sezonu završavaju kao četvrta momčad u državi!

U autodestrukciji rukometa u Hrvata često smo pisali pa tako i sada ne znamo tko je smislio da se igra nešto što se naziva „razigravanje za Europu“, a u sklopu čega su se sukobili Sesvete i Poreč. Obzirom na to da se igra do „šest bodova“ u sezoni, a Sesvete su pobijedile u prva dva međusobna susreta, sinoć su mogli sve riješiti.

To su i napravili, mlada momčad Silvia Ivandije već je u prvom dijelu stigla do osjetne prednosti. Nakon serije domaćih golova u 14. minuti je 9:5, a do predaha toliko puta dva – 18:10. U nastavku Porečani izgledaju neprepoznatljivo te u prvih 16 minuta drugog dijela postižu tek jedan gol, a u prvih 19 zabili su dva.

Rezultiralo je to visokom pobjedom Sesvećana – na kraju je bilo 33:18. No, nevezano uz jučerašnji susret, treba skinuti kapu Porečanima na osvojenom četvrtom mjestu u Premijer HMRL za sezonu 2022/2023 – bravo treneru Lovrinoviću, stručnom stožeru, svim igračima i upravi!

SESVETE – SŠ Jelkovec – GLEDATELJA: 650 – PREMIJER HMRL – RAZIGRAVANJE ZA EUROPU – SUCI: Davor i Zoran Lončar (Varaždin)

SESVETE – POREČ 33:18 (18:10)

SESVETE: Perić, Čaprić 4, Krndelj, Topić 3, Raužan, Pehar 1, Dumenčić 4, Purić, Tomić 2, Turčić 1, Hršak 4, Šuker 3, Gavrić 4, Štrković 3, Finek 1, Lukačec L. 3

Sedmerci: 4/4, Isključenja: 6 minuta

Trener: Silvio Ivandija

POREČ: Muranović 3, Mataija, Popović, Krajcar 2, Car 2, Boka, Vladić, Krupić 3, Malinarich 2, Rađaković 3, Aleksić, Ikanović, Sulejmani 1, Bajan 1, Bošnjak 1, Ljubić

Sedmerci: 2/2, Isključenja: 6 minuta

Trener: Ilija Lovrinović

Previous articleNAJAVA | 4. NL NS RIJEKA | 24. kolo: Koeficijent na pobjedu Mladosti je 1.05, pred Velim Vrhom “mission impossible”
Next articleNAJAVA | 3. NL ZAPAD | 24. kolo: Igra se “jušto da nan pasa vrime”