Home Nogomet Treća HNL Zapad Uvjerljivo i zasluženo slavlje Jumićevih nogometaša

Uvjerljivo i zasluženo slavlje Jumićevih nogometaša

Matko Videkić i Marko Kepčija

Pošten rad se uvijek isplati. Porečani su danas upisali prvu pobjedu koju su i zaslužili, ali treba reći da ovog puta Dubrava nije zaslužila ovako uvjerljiv poraz, baš kao što je znao biti slučaj sa Jadranom ranije u sezoni.

Dubravaši su bolje ušli u utakmicu, ali Porečani su se prvi veselili. U 26. minuti, u jednom od rijetkih domaćih izleta pred protivnički gol, lopta je stigla do Enisa Šoškića koji s desetak metara pogađa suprotni kut bez puno razmišljanja – 1:0.

Na 2:0 povisio je mladi Robert Vlizlo iskoristivši u 54. minuti idealno dodavanje Davida Dujanića, a onda je uslijedio period nešto mirnije igre koju je prekinuo pogodak za 3:0 koji je otklonio sve mogućnosti u bilo kakav pozitivni rezultat za goste.

Sandro Užila je centrirao s desne strane, a Marko Kepčija glavom loptu šalje iza Mustapićevih leđa za 3:0. Jadran danas nije bio odličan, ali je odigrao angažirano i nakon dugo vremena njegovi su igrači više prigoda realizirali nego što su ih promašili.


POREČ – SRC Veli Jože – Gledatelja: 110

TREĆA HNL ZAPAD – 6.KOLO – Sudac: Marko Cvijović (Rijeka)

JADRAN – DUBRAVA TK 3:0 (1:0)

Strijelci: 1:0 Šoškić 26′, 2:0 Vlizlo 54′, 3:0 Kepčija 75′

Žuti kartoni: Videkić, Užila (Jadran), Mioković, Juranović (Dubrava)

JADRAN: Milocani, Šimunović M., Ilić (od 78. Belušić), Užila, Ereiz (od 46. Tomić), Šoškić, Sumić, Vlizlo (od 46. Kepčija), Dujanić, Videkić, Radman

Trener: Danijel Jumić

DUBRAVA TK: Mustapić, Kelemen, Šporčić, Čečura (od 78. Ljubanović), El Saleh, Juranović, Žugaj, Stojić, Petković (od 74. Cavalieri), Džaferović (od 46. Baučić), Mioković

Trener: Boris Perković


TREĆA HNL ZAPAD – 6.KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”934″]

TREĆA HNL ZAPAD – LJESTVICA

[jsStandings id =”15688″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk”]

ČETVRTA NL NS RIJEKA – 7.KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”935″]