Home Arhiva Užila: Očekujem borbenu utakmicu

Užila: Očekujem borbenu utakmicu

Kako su neki igrači Vrapča predstavljali „Regiju Zagreb“ na UEFA Regions Cup-u što se minulog vikenda održao u Mađarskoj, utakmica Jadrana i Vrapča odgođena je za sutra, 02. studenog.

  

[1]

 

Vrapče je u negativnoj seriji, nanizali su loše rezultate, a posljednju pobjedu ostvarili su 24. rujna protiv Segeste na svom terenu pa su Porečani bez dvojbe favoriti u sutrašnjem susretu.

 

Prije desetak dana poraženi su na svom terenu od Trnja, a predvode ih bivši napadač Pomorca, Slaven Belupa, Rudeša i slovenske Krke Martin Šaban,  ali i 44-godišnji vratar Žankarlo Šimunić koji se 2009. vratio iz inozemstva.7

 

Ipak, mnogi će istaknuti kako se u igri Vrapča dosta toga vrti oko Ivana Švigira, „desetke“ koja je prije ovog kluba igrala za Stupnik i Špansko u posljednjih dvije godine.

 

Jadran ima širinu igračkog kadra i to im je veliki „forte“. Nedavno je prigodu dobio, a dojam je i iskoristio, i bočni igrač Porečana, Sandro Užila: „Forma je dobra, uvijek može bolje, ali na tome i radimo, da budemo svaki dan sve bolji. Vidio sam protiv Dubrave jednu pozitivnu energiju i puno altruizma.“

 

Pred gostovanje Vrapča u Poreču kaže: „Očekujem borbenu utakmicu, ali ćemo napraviti sve da bodovi ostanu u našem gradu.“ Vrapče inače stiže bez dva prvotimca, Filipa Lazova i Borne Vinčića dok su Porečani po pitanju kartona kompletni.

 


 


TREĆA HNL ZAPAD – 11.KOLO

POREČ

SRC Veli Jože

02.11.2016 / 14:00

NK JADRAN

-:-

NK VRAPČE

PRVI SUDAC

DELEGAT

 

Igor MARIĆ

Dario MRZLJAK

 

Sisak

Draganić

 

PRVI POMOĆNI

DRUGI POMOĆNI

 

Nikola GRGURIĆ

Krunoslav BLAŽEKOVIĆ

 

Kutina

Sisak

 

             

 

[2]