Home ISTRA Futsal VALDEBEK CUP 2020 | Todorov predvodio Dream Team Jurić Gradnju do naslova...

VALDEBEK CUP 2020 | Todorov predvodio Dream Team Jurić Gradnju do naslova prvaka

SHARE

Završeno je prvo izdanje malonogometnog turnira Valdebek Cup 2020, a naslov je otišao u ruke ekipe Dream Team Jurić Gradnja. Dan je započeo utakmicama četvrtfinala od kojih su u prvom susretu snage odmjerili SFC Santos i Los Amigosi. Dečki iz Santosa su u ovoj tekmi pokazali više te prošli u polufinale.

Nakon njih na teren su istrčali hakleri Verude i Buffala. Dečki iz Vodnjana su na utakmicu nažalost stigli bez golmana, a iskusna ekipa Verude je takvu prednost iskoristila i plasirala se u polufinale turnira.

Treće četvrtfinale odigrali su Dream Team Jurić Gradnja i Šijana Juniors. U ovom susretu spretnijima su se pokazali igrači Dream Teama te porazili mlade Šijance i osigurali svoje mjesto među četiri najbolje ekipe turnira.

Posljednje, a ujedno i najneizvjesnije četvrtfinale odigrali su Mali Valdosi i Šisansko, u obje ekipe mladi dečki koji su tražili svoju vizu za polufinale turnira. Na kraju je presudila individualna kvaliteta Dina Kajtazovića koji je odveo svoju ekipu u polufinale.

Prvo polufinale odigrali su Sfc Santos i Veruda. U veoma zanimljivoj i atraktivnoji utakmici koja je bila prepuna golova i poteza koji su mamili uzdahe gledatelja hakleri Verude predvođenim Edijem Ljubasom, novim igračem Muntića, koji je postigao četiri pogotka osigurali su mjesto u još jednom finalu za njih.

U drugom polufinalu, sastali su se Dream Team Jurić Gradnja i Šisansko, gdje su građevinari predvođeni Šistovom i Todorovom pokazali bolju igru te nadigrali dečke sa Šisanskog. U susretu za treće mjesto, sastali su se Sfc Santos i Šišansko, gdje je presudilo dugogodišnje iskustvo ekipe Santosa. Ekipa Šišanskog se, na kraju, ipak morala zadovoljiti nagradom za četvrto mjesto.

Veliko finale započelo je u 23 sata uz mnoštvo gledatelja. Ekipe su u finalnoj utakmici pokazale zašto su zaslužile dočekati zadnju utakmicu na turniru, te pružili gledateljima svo umijeće igranja futsala. Igor Todorov još jednom pokazao je svoju lucidnost, te donio prevagu na terenu u korist Dream Team Jurić Gradnje.

Upravo je on proglašen najboljim igračem turnira, a njegov suigrač Andrej Radulović bio je najbolji vratar. Najbolji strijelac je Edi Ljubas iz redova Verudeža. Na Valdebeku se rodila lijepa priča koju su podržali i mnogi gledatelji – samo neka se nastavi!