Home Nogomet Treća ŽNL Istra Valdebek i nakon Cementa održava ambiciju

Valdebek i nakon Cementa održava ambiciju

Premda su na gostovanje kod Cementa momci iz Valdebeka otišli u prorijeđenom sastavu, što zbog ozljeda što zbog bolesti, u predgrađe se vraćaju sa novim trobodom.

Već u 2. minuti Karlo Tušek dao je naznaku kako će se razvijati ovaj susret, da bi nakon pola sata Danijel Pavić povisio na 0:2.

U nasravku susreta gosti nisu bili na adekvatnom nivou, ali je i domaća momčad podigla malo ritam pa preko Morisa Miskića smanjuju rezultat na 1:2.

No, u 63. minuti Vanja Ruba siguran je sa bijele točke i ponovno odvodi goste do izraženijeg vodstva. No, domaća se momčad pokazuje kao tvrd orah i dvadeset minuta prije kraja, pogotkom Roberta Peruška ponovno su Cementaši “u igri”.

Ali nada je kratko trajala jer u 72. minuti Stefano Širol postiže pogodak za konačno slavlje gostiju i nov ovogodišnji trobod.

Napomenimo i to da je ovo druga utakmicu u nizu u kojoj pulski sudac Josip Oroz nije pokazao niti jednu jedinu javnu opomenu. Čestitke i njemu, ali i današnjim fair i korektnim suparnicima.

VIŠKOVIĆI – Igralište Nadoli – 3. ŽNL jug – 7. kolo – SUDAC: Josip Oroz (Pula), POMOĆNICI: Dušan Baf (Fažana) i Erik Radolović (Marčana)

CEMENT – VALDEBEK 2:4 (0:2)

Strijelci: 0:1 Tušek 2’, 0:2 Pavić 34’, 1:2 Miskić 55’, 1:3 Ruba 63’ (11 m), 2:3 Peruško 70’, 2:4 Širol 72’

CEMENT: Spasić, Dušić, Miskić Mak., Peruško, Miskić Mo., Cukon T., Benazić, Androić, Kujraković, Hrvat, Karlovčec

još su igrali: Rajković D., Miskić S., Rajković N., Višković, Cukon M.

Trener: Suvad Miskić

VALDEBEK: Glavonjić, Ruba, Brčina, Radola, Mlakić, Širol, Mitrović Hrvatin, Branković, Pavić, Tušek, Katović

još su igrali: Mujkić, Tomičić

Trener: nema prijave