SHARE

U Valdebeku ne spavaju u ovoj sezoni “kiselih krastavaca”. Naime, uprava kluba krenula je već sada, početkom lipnja, u ekipiranje kadra koji bi sljedeće natjecateljske sezone trebao krenuti u boj za viši rang natjecanja.

Tako su jednom od najmlađih istarskih klubova pristupila dvojica igrača koji svakako spadaju u kategoriju pojačanja.

Ono što im je bilo najpotrebnije, obzirom da su se na toj poziciji tijekom proljeća izmjenjivala nekolicina igrača, je čuvar mreže. Njega su pronašli u obliku Aleksandra Glavonjića koji je prošlu sezonu boravio u Štinjanu.

Inače, “Aco” je branio boje MNK Futsal Pule i MNE Verude u 2. MNL Zapad, a prije toga je na onom većem terenu stasao u klubu sa Valkana i Verude.

Danijel Pavić je stoper koji u pulsko predgrađe stiže iz osvajača 3. ŽNL Jug, iz Marčane. Danijel je svoju igračku karijeru započeo u rodnom Daruvaru, te je preko Dinama iz Badljevine stigao i do Marčane. No, od sljedeće će sezone biti stup obrane momčadi Valdebeka.

Iz kluba poručuju da je dolazak ove dvije laste tek početak njihovog ekipiranje te da nam u predstojećim danima slijede nove vijesti iz ove ambiciozne sredine.