Home Rukomet Prva HRL Jug Valter Matošević više nije trener labinskih rukometaša, do imenovanja novog momčad vodi...

Valter Matošević više nije trener labinskih rukometaša, do imenovanja novog momčad vodi Goran Murselović

U ponedjeljak 27. ožujka 2023. godine, rukometni klub Rudar Adria Oil sporazumno je prekinuo suradnju sa svojim glavnim trenerom Valterom Matoševićem.

„Razloga je više, moje obaveze u stručnom stožeru reprezentacije, moja odsustvovanja, cijela situacija u klubu, loši rezultati, nedovoljno kvalitetan igrački kadar koji se nije pojačao i kratka klupa“, izjavio je Matošević.

Ovim putem se iz RK Rudar Adria Oila žele zahvaliti treneru Matoševiću, kojem žele sve najbolje u daljnjem radu i privatnom životu, naročito u radu sa seniorskom reprezentacijom.

Upitali smo za komentar klupskog predsjednika Patrika Frankovića: „Svjesni smo da su porazi sastavni dio sporta, ali opet priznajemo da ih teško prihvaćamo i baš zato moramo pronaći dodatnu energiju za ovaj završni dio prvenstva i tako se na najbolji mogući način zahvaliti navijačima i sponzorima koji nas cijelu sezonu vjerno prate i kojima smo itekako ostali dužni.“

U fazi su pronalaženja trenerskog rješenja, a do konačne odluke mjesto glavnog trenera preuzeti će dosadašnji pomoćni trener Goran Murselović.

Previous articleVRSAR UGOSTIO NAJBOLJE | Tomislav Pucar (GSTK Zagreb) i Hana Arapović (Mladost) novi-stari prvaci su Hrvatske
Next articleDRUGA ŽNLI | NAJAVA | 18. kolo: Možda bi Matjaž Kek opet mogao uzeti mikrofon…