SHARE

Ovog vikenda, 1. i 2. listopada 2022. godine započinje natjecanje u Prvoj hrvatskoj košarkaškoj ligi u kojoj će sudjelovati 12 ekipa iz cijele Hrvatske, između kojih će kao jedini predstavnik iz Istarske županije nastupati i košarkaši Stoje.

Pulska Stoja u svom premijernom nastupu na svom parketu dočekuje ekipu KK Dubrovnika, jednog od favorita za osvajanje prvenstva, tako da košarkaše Stoje očekuje ‘vatreno krštenje’ odmah na otvaranju prvenstva.

U odnosu na prošlu sezonu ekipu Stoje pojačali su Marko Dukić pristigao iz redova KK Vršac, Nikola Ostojić iz KK Pule 1981 te Amerikanac Evan Wardlow, dok su ekipu KK Stoje napustili Pavao Turić, te Christopher Hortman. Promjena je i na klupi Stoje, budući da je trenera Vladimira Korošeca zamijenio novopridošli Marko Kovačević.

Utakmica Stoja – Dubrovnik igra se u subotu 01.10.2022. od 19:00 sati u dvorani ŠSD Stoja. Ulaznice za utakmicu KK Stoja – KK Dubrovnik po cijeni od 25,00 kn u pretprodaji moguće je kupiti putem platforme entrio.hr, ali i na ulazu u dvoranu na dan utakmice, dok su u prodaji i godišnje sezonske ulaznice po cijeni od 300,00 kn koje je moguće naručiti putem službene Facebook ili web stranice kluba.