Home ISTRA Futsal VEČERAS OD 20 SATI: “Jedno je sigurno – iskusniji smo godinu dana!”

VEČERAS OD 20 SATI: “Jedno je sigurno – iskusniji smo godinu dana!”

Malonogometaši Futsal Pule Stanoinvest večeras započinju novu prvoligašku avanturu. Prvo kolo odmah donosi jednu od najtežih prepreka – gostovanje u Omišu kod vjerojatno najprofesionalnijeg kluba u ligi, MNK Olmissuma.

Omišani su na Superkupu odigrali dvije neuvjerljive predstave, ali im kvalitete definitivno ne nedostaje. S druge strane, Puljani imaju i kvalitetu i sjajnu atmosferu nakon osvojenog Superkupa, a predvodi ih kapetan David Mataja:

„Atmosfera u ekipi je fantastična, pogotovo nakon prvog značajnijeg trofeja u klupskoj povijesti. Možda je još prerano govoriti jesmo li lošiji ili bolji u odnosu na prošlu sezonu, ali jedno je sigurno, a to da smo godinu dana iskusniji što bi nam moglo biti od velike važnosti u ovoj, po meni, nikad izjednačenijoj ligi.“

Susret protiv Olmissuma najavio je i rekao kako iznenađenja ne može biti: „Mislim da između nas nema velikih nepoznanica. Kostur Olmissuma je ostao isti što znači da oni neće odstupati od svoje igre, a to je presing i igra na pivota. Očekujem jako tvrdu i uzbudljivu utakmicu u kojoj će odlučivati sitnice. Nadam se da ćemo ponoviti igru iz Superkupa i vratiti se u Pulu s pozitivnim rezultatom.“

Utakmica se igra večeras, od 20 sati, i to uz izravan prijenos na Max Sport 1 kanalu. Futsal je priznatiji i ozbiljniji u Hrvatskoj nego ikad dosad. Ima mana, ali se ide ogromnim koracima naprijed.

Previous articleNAJAVA IZ LABINSKOG TABORA: “Svi zajedno jedva čekamo subotu i čim puniju dvoranu”
Next articleNa potpićanskoj Dumbrovi, uz sufinanciranje HOO-a, postavljen moderni sustav navodnjavanja