Home Nogomet Prva ŽNL Istra Večeras sa pripremama započinju i u Funtani

Večeras sa pripremama započinju i u Funtani

Večeras od 19:00 Vjekoslav Dorčić izvesti će svoje nogometaše na prvi ovosezonski trening. Igor Žiković zajedno sa svojim suradnicima ekipirao je momčad sa onime što je Funtanjanima bilo najpotrebnije, a to su mlađi igrači.

Andrea Žgomba, Marko Vlahović, Matej Vladišković i Patrik Maras spadaju u tu skupinu koja će Funtanjanima osigurati mirnu situaciju sa kvotom mladih igrača, dok će im djelić iskustva donijeti i novopridošli Josip Ciglar.

Bilo je i odlazaka iz Funtane ovog prijelaznog roka pa su tako klub napustili Luka Salković i Deiv Brajković, no trener Dorčić ponovno ima momčad za napad na sam vrh “elitnog” županijskog natjecanja.

Do određenih je promjena došlo i u struci funtanjanskog prvoligaša, pa će tako juniorsku momčad ove sezone preuzeti Emanuel Šegon, dok će novopridošli Josip Ciglar na svoja leđa preuzeti obavezu brige oko pionira.

Dogovorili su Funtanjani i pripremne oglede pa će tako 06. kolovoza za suparnika imati momčad Kaštelir Labinci, a tri dana nakon toga moći ćete pogledati reprizu ovogodišnjeg finala Kupa obzirom da će suparnik biti porečki Jadran.

Trinaestog dana mjeseca kolovoza ogledati će se Dorčićeve trupe protiv tarske Istre, a 21. kolovoza na programu je prvo kolo županijskog kupa.

Previous articlePo tko zna koji put, Arijan Ademi
Next articleATP UMAG: Kraj za Hrvate