Home Nogomet Prva ŽNL Istra Večeras se okuplja i momčad sa Suhače ojačana za Tomasa Dadića!

Večeras se okuplja i momčad sa Suhače ojačana za Tomasa Dadića!

Ponos Svetvinčenta, momčad Smoljanci Slobode, večeras će odraditi prvi ovosezonski trening. Damir Buršić, šef stručnog stožera, povesti će na trening istu onu momčad sa kojom je prošle natjecateljske sezone zauzeo visoku četvrtu poziciju.

Ok, ne baš istu!

Naime, iz kluba nitko nije otišao što samo po sebi govori koliko su u Svetvinčentu zadovoljni svojim prošlosezonskim predstavama, a na tom lanjskom tragu žele nastaviti i ove sezone.

No, aktivni su bili u upravi kluba pa su tijekom ovog prijelaznog roka na svoje “kampo” doveli Tomasa Dadića. Vezni je to igrač koji na Suhaču stiže iz Ponikva, a tijekom svoje bogate karijere branio je boje Dinama, Dugog Sela, Trnja, austrijskog Kufsteina, Sloge iz Doboja te Karlovca i svakako je za Buršićevu momčad, ono pravo, istinsko pojačanje.

Znamo li da će se reaktivirati Luka Zaharija i Patrik Čudić, tada Damir Buršić ima i te kako razloga za zadovoljstvo. Netaknuta momčad Smoljanci Slobode biti će još opasnija u narednoj jeseni, te s pravom možemo ustvrditi da će se i ove godine boriti za sam vrh.

Prvu pripremnu utakmicu momci sa Suhače odigrati će na Kunfinu kod Mladosti 12. kolovoza, a sve ostale utakmice su trenutno u fazi dogovaranja.

Previous articleZAVRŠEN UMAŠKI ATP | Jannik Sinner kralj Umaga – dokaz, a ne obećanja!
Next articleAnte Erceg nova napadačka uzdanica zeleno-žutih