Home Nogomet Druga NL VELIKA SURADNJA ISTRE 1961 I POREČKOG JADRANA | Porečani na dvojnu registraciju...

VELIKA SURADNJA ISTRE 1961 I POREČKOG JADRANA | Porečani na dvojnu registraciju od jučer smiju koristiti novih devet igrača!

Zanimljiva vijest dolazi nam iz Poreča. Kako NK Jadran igra SuperSport Drugu NL, odnosno treći razred nogometa u Hrvatakoj, u klubu mogu imati igrače na dvojnu registraciju iz prvoligaša. Jučer, posljednji dan prijelaznog roka, Istra 1961 je dozvolila dvojnu registraciju za čak devet igrača.

To su: Lovre Knežević, Franco Corelli, Jan Paus Kunšt, Antonio Maurić, Iurie Iovu, Luka Bradarić, Mihael Rovis, Marin Žgomba i Kristijan Kopljar. Tu treba ipak objasniti dvije stvari. Prva je da svi oni mogu igrati za Jadran, iako treba znati kako je većina na ovom spisku u nekoj vrsti rekonvalescencije od ozljede, a neki su i u ranom tijeku oporavka.

No, za Istru 1961 juniore mogu u isto vrijeme igrati samo dva s ovog spiska, kada se oporave. Ukoliko isti dan igraju juniori Istre 1961 i Jadrana, tada nastupati za prvoligaške juniore može samo jedan. Zanimljiva odluka oba kluba, a što će im ovo donijeti, pokazati će vrijeme.