Home Nogomet Druga ŽNL Istra VELIKI DERBI DRUGE ŽNL | Dajla sprema šampanjac i roštilj, ali Arne...

VELIKI DERBI DRUGE ŽNL | Dajla sprema šampanjac i roštilj, ali Arne Peruški su još u šumi i mogli bi pokvariti ‘frižider’

Vjerojatno je bezobrazno, ma ne, sigurno je bezobrazno, ali je realno reći kako se u nedjelju, 16. listopad 2022. godine u 15:30 igra susret koji bi mogao odrediti prvaka Druge ŽNL za tekuću sezonu. Nije fer prema ostalima, ali Arne Peruški djeluju kao jedina momčad koja može zaustaviti ovakvu Dajlu.

A Lončarevićeva Dajla ima omjer postignutih i primljenih golova 36:4 i to govori sve, čak i više od sedam uzastopnih pobjeda. Jednostavno, ne zna se tko su prvotimci, a gotovo bi sigurno s ovim sastavom mirno plovili Četvrtom NL NS Rijeka.

Dajla je bila super jaka i dok nakon par kola nije dovela mladog Davida Krčalića, a ovaj je već na pet golova, te je time treći strijelac momčadi, iza Ivana Prpića s osam i Ivana Matoševića sa sedam golova. No, ako ih neka obrana u ligi može zaustaviti, onda je to ona Arne Peruški.

Peruškači su dosad primili samo dva pogotka, jednog od Vižinade, drugog od Kanfanara. Momčad Adriana Bellija igra na postulatima od lani, uigrani su, prava ‘klapa’ i suludo se kladiti protiv njih. Moguća su sva tri ishoda, ali prvenstvo rješava samo jedan.

Ukoliko domaćin slavi, sve ostaje otvoreno i nema govora o „gotovom“ prvenstvu. U slučaju remija Dajla ostaje usamljena na vrhu i trebalo bi se dogoditi čudo da ne bude jesenski prvak. Na kraju, ako Dajla pobijedi u Krnici, onda je sve jasno – može im se do kraja prvenstva i dogoditi koji kiks, ali šampanjac smije na hlađenje.

Zato, 15:30, Krnica, igralište Dolac ove nedjelje – očekuje nas spektakl!