Home ISTRA Ostali sportovi Veliki preokret na Suhači

Veliki preokret na Suhači

Čak šest pogodaka mogli su vidjeti gledatelji koji su nedjeljno poslijepodne odlučili provesti uz Suhaču na kojoj su snage odmjerili domaćini, Smoljanci Sloboda, s gostima iz Umaga.

Utakmicu su bolje otvorili gosti koji su poveli u 20. minuti nakon jednog centaršuta kojeg s druge stative u gol posprema Babić. Isti igrač, minutu prije poluvremena, opet nakon centaršuta, pogađa za 2:0.

U pravu je bio “trener svih trenera”, Ćiro Blažević kada je jednom ustvrdio kako je 2:0 “najzafrknutiji” rezultat. Za onog koji vodi, naravno. Osjetili su to i gosti iz Umaga na svojoj koži.

Samo minutu nakon gola za 2:0, taman prije poluvremena, Benčić je pokrenuo jednu brzu akciju koju Pavlić pretvara u gol. Gosti su, dok su imali snage, veoma dobro parirali domaćinu koji je nervozno krenuo u prvo poluvrijeme, no zato je u drugo krenuo puno bolje, i već za desetak minuta sasvim preokrenuo rezultat golovima Prodanovića nakon centaršuta te Mišana nakon solo prodora. Konačnih 4:2 postavlja Ferlin s bijele točke.


SAVIČENTA – Igralište Suhača – Gledatelja: 70

PRVA ŽNL – 4. KOLO – Sudac: Jakov Barun (Nova Vas)

SMOLJANCI SLOBODA – UMAG 4:2 (1:2)

Strijelci: 0:1 Babić 20′, 0:2 Babić 44′, 1:2 Pavlić 45′, 2:2 Prodanović 47′, 3:2 Mišan 57′, 4:2 Ferlin 84′-11m

Žuti kartoni: Prodanović, Benčić (Smoljanci) Črnec, Klepač, Podgajski L.,Kurtović, Jugovac, Stipanović (Umag)

SMOLJANCI SLOBODA: Perković, Vitasović, Racan, Pavlić (od 80. Macan), Prodanović, Mišan, Ferlin, Andrijančić, Furlanić, Benčić, Zaharija (od 46. Baračić)

Trener: Damir Buršić

UMAG: Podgajski A., Podgajski L., Klepač, Jugovac, Sinanović, Podgajski B., Čačija (od 73. Stipanović), Kurtović, Črnec, Tutmić (od 76. Marčić), Babić

Trener: Bojan Barić


PRVA ŽNL – 4.KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”1007″]

PRVA ŽNL – LJESTVICA

[jsStandings id =”17669″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk”]

PRVA ŽNL – 5.KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”1008″]