Home ISTRA Futsal VELIKO PRIZNANJE | David Mataja prema čitateljima Cro Futsala treći najbolji igrač...

VELIKO PRIZNANJE | David Mataja prema čitateljima Cro Futsala treći najbolji igrač u 2019. godini!

SHARE
David Mataja

David Mataja posebna je priča istarskog sporta. U Zagreb je otišao na „najmanja moguća vrata“, a tamo se u futsal svijetu toliko brzo i kvalitetno razvija da mu je vjerojatno teško ostati na zemlji ovih dana. Nakon ‘hattricka’ u finalu Kupa Hrvatske, danas je dobio novo veliko priznanje.

Naime, prema izboru čitatelja na najčitanijem futsal portalu u Hrvatskoj, Cro Futsalu, Mataja je dobio 295 glasova, manje samo od legendi tog sporta u Hrvata, Tihomira Novaka i Franca Jelovčića.

Kada se zbroji tu i novinarski te stručni žiri sukladno bodovanju tog portala, na treće mjesto uskočio je Josip Jurlina, kapetan U19 reprezentacije koja je došla do srebra na EP-u, ali i četvrto mjesto sveukupno u izboru podijeljeno s hrvatskim prvacima u dresu Novog Vremena, Filipom Baškovićem i Dujom Bajruševićem je ogroman uspjeh.

Čestitke Davidu, a inače spomenimo da je Tihomir Novak najbolji igrač Hrvatske u 2019.godini! Odlučili su tako stručni žiri, novinarski žiri i naši čitatelji, te je tako Novak po drugi put osvojio “Trofej CROfutsal”, prestižnu nagradu koja se dodjeljuje od 2015.godine.

Podsjetimo, Novak je proglašen najboljim igračem Hrvatske u drugom po redu izboru (2016.), a ovu nagradu do sada su još osvajali Franco Jelovčić (2015.), Dario Marinović (2017.) i Duje Bajrušović (2018.).