Home ISTRA Nogomet VELOVRŠANI UZIMAJU ZALET | Kadar Gorana Vujice itekako osnažen

VELOVRŠANI UZIMAJU ZALET | Kadar Gorana Vujice itekako osnažen

Goran Vujica

Velovršani iza sebe imaju lošu polusezonu. Mlada momčad Gorana Vujice nije uspjela u potpunosti odoliti izazovima Prve ŽNL te su osvojena samo četiri boda. No, ove zime Veli Vrh dobio je novog predsjednika, poznatog Peru Plavšića koji je navikao na uspjeh pa ne čudi broj ulaznih transfera “narančastih”.

Vujica je ostao bez Dinka Marasa koji je ostao s aktivnim igranjem, ali momčad je dobila novog vratara, Tonija Radolovića, bivšeg čuvara mreže Medulina 1921 i Banjole u posljednje vrijeme.

Obrana se ojačala u vidu Anela Škiljana, dosad defenzivnog veznjaka Istre, a pristigli su i Luka Urošević te Michel Bobić i Haris Žižak. Svi su oni već branili boje Velog Vrha, a sada se i vraćaju u narančasti dres. Žminj u subotu gostuje na Tivoliju s početkom u 15:00.

Prvu sljedeću pripremnu nakon toga igraju na umjetnoj travi pomoćnog igrališta stadiona Aldo Drosina protiv Istre u četvrtak, 15. veljače, da bi dva dana kasnije protivnik bili Štinjanu na Fortinu.


PRVA ŽNL – LJESTVICA

[jsStandings id =”17669″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk;curform_chk”]