Home ISTRA Futsal Verudeži se na krilima Jelenića spasili poraza u gradskom derbiju

Verudeži se na krilima Jelenića spasili poraza u gradskom derbiju

SHARE

Nakon deset odigranih kola na čelu Druge Hrvatske futsal lige – zapad bila je Futsal Pula s 27 bodova, tri više od gradskog rivala Verude.

Stoga, večerašnji gradski derbi bio je od izrazitog značaja, a u redovima Verude večeras je “osvanuo” Patrik Drndić koji je ovog puta premijerno bio u ulozi trenera, iako je bio obučen kao igrač.

Niko Vukmir je u osmoj minuti doveo “zelene” u vodstvo da bi Bojan Barišić u 12. povisio na 0:2. Bepo Paus precizan je u 14. za 0:3, a nadu Verudežima donosi Frane Jelenić u 17. minuti.

Robert Grbić pogađa za 1:4 u istoj minuti. Međutim, drugi dio pripao je Verudežima, a sjajan je bio Frane Jelenić koji je utakmicu okončao s tri pogotka. Junak Verudeža ovog puta bio je Daniel Moravac koji je pogodio u 36. za konačnih 5:5.

Nastavlja se tako bitka za prvaka, a Futsal Pula i dalje ima sve u svojim rukama, iako je dojam da bi im večerašnja pobjeda bila već usmjerila šampanjac na hlađenje. Ovako će ipak se morati još malo potruditi, a treba vidjeti i imaju li još što poručiti Verudeži i Novi Marof.


PULA – Dom Sportova “Mate Parlov” – II HFL ZAPAD – 13. KOLO
SUCI: Mislav Džeko i Saša Tomić (Zagreb)

VERUDA – FUTSAL PULA 5:5 (1:4)

Strijelci: 0:1 Vukmir 8′, 0:2 Barišić 12′, 0:3 Paus 14′, 1:3 Jelenić 17′, 1:4 Grbić 17′, 2:4 Moravac Da. 24′, 3:4 Jelenić 27′, 3:5 Grbić 29′, 4:5 Jelenić 34′, 5:5 Moravac De. 36′

Žuti kartoni: Ljubas, Husarić El. i Crljenica (Veruda) Imširević (Futsal Pula)

VERUDA: Glavonjić, Moravac Da., Moravac De., Ljubas, Husarić El., Vujičić, Katović, Jelenić, Bilušković, Drndić P., Bošnjak, Crljenica

FUTSAL PULA: Jamičić, Matković, Bilić, Šulentić, Mataja, Grbić, Barišić, Hrgota, Paus, Hasanbašić, Vukmir, Imširević, Vuzem, Lorber