Home Nogomet Ostalo VESELO JE SVE SELO | Bivši sudac u Buzetu poručio arbitru susreta:...

VESELO JE SVE SELO | Bivši sudac u Buzetu poručio arbitru susreta: “*ebo vas Mauro Tomišić i sudačka organizacija!”

SHARE

O sudačkoj organizaciji, već je sad jasno, će biti govora tijekom cijele sezone. Iako su iz NSŽI-a u tjedan dana stigli s ogromne brojke sudaca na to da pojedine utakmice Treće ŽNL sudi jedan sudac, čini se kako je to i manji problem od općenitog raspoloženja.

Naime, u uvjerljivoj pobjedi sve boljih Buzećana ove nedjelje protiv kvalitetne momčadi Brtonigle NV, dogodio se raritetni eksces pred kraj utakmice. Prema službenom zapisniku sa susreta, pomoćni trener gostiju Mikuličić jasno je izrazio svoje mišljenje riječima: „*ebo vas Mauro Tomišić i sudačka organizacija“ nakon čega je mirno napustio teren.

Te riječi još više imaju težinu kada se zna da je Mikuličić bivši sudac, i to jedan od onih izrazito talentiranih koji su naprasno okončali svoje sudačke karijere, bez previše objašnjenja zašto i kako. Iako, upućeni tvrde kako se tu radilo o nezadovoljstvu načinom napredovanja.


UPDATE: Nakon objave teksta javio se Bojan Mikuličić i poručio kako ništa od navedenog nije na osobnom nivou, protiv gosp. Tomišića, već da je to rekao u afektu.