Home ISTRA Futsal VETERAN’S CUP | I ove godine majstori hakla u Novigradu – može...

VETERAN’S CUP | I ove godine majstori hakla u Novigradu – može li itko ‘skinuti’ Vita Levu Elektrometal?

Vita Leva Elektrometal - branitelji naslova

 

Veteranski malonogometni turnir „Veteran’s Cup“ već se tradicionalno godinama održava u novigradskoj dvorani pa će tako biti i ovog puta. Turnir započinje 28. siječnja te traje čak do 12. veljače kada će se odigrati završnica.

Na turniru mogu nastupati igrači rođeni 1988. godine i stariji, a kotizacija iznosi 100 eura. Ekipe koje putuju mogu svoje utakmice u grupama igrati u istom danu, a prijaviti se može 12 igrača i onda još trojicu za završnicu.

Utakmice se igraju vikendima, a može se pokušati i dogovoriti termin odigravanja utakmica u grupnoj fazi te će ždrijeb sukladno tome biti poludirigiran, kako bi svi odigrali onda kada mogu. Nositelj u ždrijebu će biti određeni prema dosadašnjim rezultatima na turniru s naglaskom na proteklu godinu, a već je dosad prijavljeno 14 momčadi.

Zasad je plan na turniru ugostiti 16 momčadi, dakle još su minimalno dva mjesta slobodna, a onda će se sukladno dodatnim prijavama eventualno promijeniti sustav igranja. Prijave su moguće kod Marina Reinića na 091 524 7562 ili kod Danijela Makina na 098 434 699.

Previous articleEVO NAGRAĐENIH | Preko IstraSportove nagradne igre na Labin Handball Cup idu…
Next articleHajduk u nedjelju stiže na Drosinu, cijena ulaznica u pretprodaji je drastično jeftinija!