SHARE
Vita Leva Elektrometal - branitelji naslova

 

Veteranski malonogometni turnir „Veteran’s Cup“ već se tradicionalno godinama održava u novigradskoj dvorani pa će tako biti i ovog puta. Turnir započinje 28. siječnja te traje čak do 12. veljače kada će se odigrati završnica.

Na turniru mogu nastupati igrači rođeni 1988. godine i stariji, a kotizacija iznosi 100 eura. Ekipe koje putuju mogu svoje utakmice u grupama igrati u istom danu, a prijaviti se može 12 igrača i onda još trojicu za završnicu.

Utakmice se igraju vikendima, a može se pokušati i dogovoriti termin odigravanja utakmica u grupnoj fazi te će ždrijeb sukladno tome biti poludirigiran, kako bi svi odigrali onda kada mogu. Nositelj u ždrijebu će biti određeni prema dosadašnjim rezultatima na turniru s naglaskom na proteklu godinu, a već je dosad prijavljeno 14 momčadi.

Zasad je plan na turniru ugostiti 16 momčadi, dakle još su minimalno dva mjesta slobodna, a onda će se sukladno dodatnim prijavama eventualno promijeniti sustav igranja. Prijave su moguće kod Marina Reinića na 091 524 7562 ili kod Danijela Makina na 098 434 699.