Home Nogomet Mlađi uzrasti VIDEO I FOTO | Adnan Fejzić i Rinaldo Milivojević održali zimski nogometni...

VIDEO I FOTO | Adnan Fejzić i Rinaldo Milivojević održali zimski nogometni kamp u Sarajevu

SHARE

Prošlog tjedna je održan internacionalni nogometni kamp u Sarajevu kojeg su organizirali dva nogometna trenera i fitness instruktora Adnan Fejzić (Sarajevo) koji ima svoju školu nogometa pod nazivom “LaPaz” i akademiju individualnog rada “AIR” , dok je za područje RH bio zadužen Rinaldo Milivojević, također dugogodišnji nogometni trener i fitness instruktor koji na području grada Rijeke radi individualno sa mladim sportašima (nogometašima) te se već petu godinu bavi organizacijom nogometnih kampova “IAGSM CAMP”.

IAGSM CAMP je po prvi puta organiziran početkom 2022. godine van granica RH na kojemu je sudjelovalo 75 djece, od toga 25 djece iz RH (16 grad Rijeka, 5 Istra, 2 Zagreb te 2 djece iz Osijeka), dok su ostala djeca bila sa područja BIH.

Na kampu je bilo pet nogometnih trenera, uz već spomenute organizatore Adnana i Rinalda, bili su tu prisutni legenda Hrvatskog nogometa, rekli bismo ikona Veldin Karić, zatim trenutni trener u U21 reprezentacije BIH gosp. Edim Hadžialagić, bivši igrač NK Istra 1961, FK Željezničara te BIH reprezentacije Muamer Svraka, dva kondicijska trenera – magistrica kineziologoje Amela Barjaktarević (Sarajevo) te Riječanina rođenog u Njemačkoj, koji je svoje studije završavao na koledžu u Houstonu Nedo Rohrmann. Uz nogometne i kondicijske trenere na kampu su bile i dvije magistrice sportske psihologije Ajla Fejzić te Jovana Hadžić kao i nutricionist.

Kamp je trajao četiri dana, te je odrađeno sedam treninga u trajanju od otprilike dva sata, a svi su bili smješteni u Hotelu DRINA PREMIUM*** u sklopu kojega smo imali i veliko grijano nogometno igralište sa umjetnom travom (prekriven balonom).

„Ovom prilikom bi se zahvalio i svim našim sponzorima koji većinom gravitiraju sa područja grada Rijeke koji nas prate već duži niz godina u našim sportskim projektima i manifestacijama, a posebno bi istaknuo dva generalna sponzora Dux Nekretnine (Rijeka) te Hajdarević Transport (Sarajevo) koji su uvelike pripomogli u organizaciji nogometnog kampa u Sarajevu. Uz dva generala sponzora moram istaknuti i našeg ‘media’ majstora gosp. Adnana Zeca iz Sarajeva koji je neumorno četiri dana sa svojom najnovijom tehnologijom snimanja napravio fenomenalne slike i video zapise koje su svi sudionicu kampa dobili za uspomenu“, rekao je Milivojević te dodao:

„Sljedeći nogometni kamp trebao bi biti na proljeće na području Primorja ili Istre, te ovom prilikom pozivm svu djecu od 6.-14.godina da nam se pridruže na slijedećem IAGSM CAMPu, te sve informacije mogu svakodnevno pratiti na našim instagram i facebook profilima.“

🔴YOUTUBE VIDEO:

Otvorenje internacionalnog kampa u Sarajevu:

TV SARAJEVO (UŽIVO):

Izjave trenera nakon kampa:

Izjave djece nakon kampa:

PROMO VIDEO – “IAGSM CAMP & AIR”:

Gostovanje Rinaldo Milivojević – KANAL RI: