Home Nogomet Kup Hrvatske VIDEO IZJAVE NAKON KUP SUSRETA | Labrović: “Kao da je bio vrag...

VIDEO IZJAVE NAKON KUP SUSRETA | Labrović: “Kao da je bio vrag u šesnaestercu”; Ješe: “Rudar može i do Druge HNL”

SHARE

U utorak su u Labinu gostovali nogometaši Primorca iz Biograda na Moru, a s njima su stigla i dva veća imena od trenutnog renomea trećeligaša. Ipak, treba se ograditi i reći da je klub proslavio 100 godina kluba, a to treba respektirati. Općenito, organizacija i logistika njihovog kluba upućuje na to da se radi o ozbiljnom trećeligašu u usponu.

Ipak, Mirko Labrović je kao trener imao sjajne rezultate u Drugoj HNL, prije svega sa Šibenikom i Solinom, a nakon utakmice u svom je osebujnom stilu prokomentirao veći posjed lopte svoje momčadi:

„Čestitam domaćima na pobjedi, ali mi smo imali apsolutno kontrolu 113 minuta, posjed i dominaciju, ali nažalost, u 16 metara kao da vrag tamo stoji pa smo desetak lopti dodali vrataru. Stvarali smo višak, ali nikako da stvorimo neke velike šanse“, rekao je Labrović između ostalog za RudarTV.

Vedran Ješe, 39-godišnji branič kojeg je dovoljno pogledati da biste vidjeli kakav je profesionalac, odigrao na visokoj razini, a i svojim ponašanjem pokazao zbog čega je igrao na višim razinama:

„Super je utakmica bila, puno prilika, a mi smo bili bolji, imali kontrolu. Ali, to je nogomet. U subotu smo mi bili malo slabiji od Splita, pa smo dobili, a danas obrnuto“, rekao je Ješe, pa između ostalog, nadodao:

„Ne poznajem ovu ligu, ali obzirom da smo mi u svojoj već godinama u vrhu, a oni nama parirali, rekao bih da mogu, uz dva-tri kvalitetna igrača i dobrog trenera koji je i nas trenirao, ‘napast’ i Drugu HNL.“