Home Nogomet Istra 1961 VIDEO | Nakon kolege iz Koprivnice, i direktor Šibenika bijesan nakon susreta...

VIDEO | Nakon kolege iz Koprivnice, i direktor Šibenika bijesan nakon susreta s Istrom 1961 – je li ovo za Vas jedanaesterac?

SHARE

Oprezno, veoma oprezno smo u izvještaj s utakmice Istre 1961 i Šibenika unijeli i podatak da je moguće kako je pred kraj susreta prvoligaš sa Šubićevca oštećen u utakmici u Puli. Naravno, oprez je potreban zbog onih koji smatraju kako je to iskazivanje „mržnje“ prema klubu s Aldo Drosine.

No, čini se da takvih problema nemaju u Sportskim novostima, koji su danas objavili iskaz Josipa Bulata, direktora Šibenika.

„Gledao sam utakmicu na TV- i odmah moram reći da smo oštećeni. Poslao sam vam video zadnje akcije u kojoj igrač Istre zakašnjelom reakcijom radi prekršaj nad našim igračem. Bio je to čisti penal, ali sudac Bel se nije oglasio, a vidim da ni VAR nije reagirao i pozvao Bela da tu situaciju pogleda u miru. Zbog čega plaćamo te kotizacije za suđenje, za tu tehnologiju, pitam se… Nitko me ne može razuvjeriti da to nije bio penal. Glavni sudac je bio blizu, ako to nije vidio onda ne zna svoj posao ili neka ide liječniku za oči“, rekao je Bulat za SN.

U toj trećoj minuti nadoknade Einar Galilea pravi nesmotren start na Suada Sahitija, ovaj pada, ali Bel nakon provjere VAR-a odlučuje kako se ne radi o najstrožoj kazni. Situaciju možete pogledati na sljedećem videu u 5:30. Je li za Vas ovo jedanaesterac?