Home ISTRA Futsal VIDEO | Poraz je najmanji problem – Futsal Pula teško oštećena u...

VIDEO | Poraz je najmanji problem – Futsal Pula teško oštećena u Gorici, vrijeđali ih na nacionalnoj osnovi i udarali

SHARE
Prekršaj za šesterac u 14. minuti evidentno se dogodio izvan kaznenog prostora

Jutros smo objavili samo tekstualno izvješće, vrlo kratko, s utakmica Gorica-Futsal Pula pritom ne znajući kako je na toj utakmici, bez previše kompliciranja i „motanja u celofan“, gost teško ‘pokraden’.

Jasno, Gorica je ambiciozan projekt koji sigurno nije negativna vijest u futsalu, ali čini se da su jučerašnjim ponašanjem svog igrača Igora Mostarlića učinili sebi „medvjeđu uslugu“ te su samo još više motivirali Puljane da ustraju u svojim naumima kako bi ušli u viši rang.

O suđenju ne treba previše, dogodilo se takvo što mnogo puta na parketima, samo su ovog puta suci Mario Lulić iz Gospića i Mario Blažin iz Zagreba imali nesreću da se utakmica snimala.

Na videozapisima vidjet’ ćete što je nedosuđeno za goste, kao i udarac rukom u glavu Bojana Barišića od strane spomenutog Mostarlića. Kako se ama baš nikako ne bi mogao obraniti, ‘uspio’ je i na sav glas vrijeđati pulsku klupu na nacionalnoj razini.

Zaključak, suđenje ide na „dušu“ aktera, ali Gorica, ukoliko želi ostati normalan i kulturan klub s jasnom vizijom, mora ovakve poteze javno osuditi i Mostarliću, ma kakav nogometni renome imao, objasniti kako je ovo ponašanje ispod svake razine sportaša…