Home Nogomet HNK Rijeka VIDEO PRED GENT | Lepinjica u reprezentaciji, Čolak: Na terenu ćemo vidjeti...

VIDEO PRED GENT | Lepinjica u reprezentaciji, Čolak: Na terenu ćemo vidjeti koliko vrijedimo

SHARE

Nogometaši Rijeke krenuli su put Belgije gdje ih u četvrtak očekuje ogled protiv KAA Gent (20.30 sati) u prvoj utakmici playoffa Europske lige. U riječkim redovima vlada dobro raspoloženje, dvije utakmice protiv Genta bit će odličan test riječkih mogućnosti u želji da izbore skupine Europske lige.

“Ovo je dosad najbitnija utakmica za nas i klub. Bit će teška utakmica, ali trener Igor Bišćan nas je, kao i dosad, dobro pripremio za ovu utakmicu i vjerujem da ćemo biti spremni da ostvarimo dobar rezultat”, rekao je Antonio Čolak uoči polaska za Belgiju.

U usporedbi dvaju klubova često se isticala veća vrijednost nogometaša Genta.

“To ne znači ništa, na terenu ćemo vidjeti koliko oni odnosno koliko mi vrijedimo. Imamo dobru kvalitetu u ekipi i možemo ostvariti dobar rezultat. Ne bojimo se, moramo se biti spremni obraniti i onda iskoristiti svoje prilike”, zaključio je Antonio Čolak.

Susret na Ghelamco Areni započinje sutra (četvrtak) u 20:30, a sudi je Poljak Daniel Stefanski. Rijeka je pripremila i posebni video za ovu prigodu…

LEPINJICA U REPREZENTACIJI

Ivan Lepinjica, nogometaš Rijeke, pozvan je u reprezentaciju Hrvatske do 21 godine što će krenuti u kvalifikacije za Europsko prvenstvo. Lepinjica se ustalio u prvoj momčadi Rijeke, te je svojim odličnim igrama zaslužio mnoge pohvale.

Hrvatska (U-21) prvo će odmjeriti snage protiv Ujedinjenih Arapskih Emirata u pripremnom ogledu u Velikoj Gorici (20 sati), a 10. rujna na rasporedu je prvi susret mladih Vatrenih u novom ciklusu kvalifikacija za U-21 Europsko prvenstvo protiv Škotske (20 sati).