Home Nogomet Druga NL VIDEO PRIJENOS | Regionalni derbi Opatije i Grobničana također se igra pred...

VIDEO PRIJENOS | Regionalni derbi Opatije i Grobničana također se igra pred kamerama – gledajte s nama od 13 sati!

Iako nisu istarski klubovi u pitanju, sigurni smo kako će ogled Opatije i Grobničana pred kamerama HR Nogometa pratiti mnogi zaljubljenici u ovaj sport s poluotoka. Regionalni derbi u 23. kolu SuperSport Druge NL nosi ozbiljan prestiž.

Utakmica kao i prijenos na YouTube kanalu HR Nogometa je na rasporedu od 13 sati. Ovaj susret ima poseban naboj za obje momčadi. Opatija svim silama pokušava do višeg ranga, dok Grobničan nastoji ostati u ligi. Mlada ekipa Grobničana je nakon odličnih rezultata u pripremnom dijelu i dobrih igara u nastavku prvenstva krenula sa posrtajima, a svi ti porazi su bili samo jedan razlike.

Vjerojatno najviše boli domaći poraz u prošlom kolu od Marsonije gdje su primili gol u 93. minuti. S druge strane, Opatija je prvi poraz od nastavka prvenstva doživjela u prošlom kolu kod Jadrana iz Poreča.

Sada im je ovo nekakva prekretnica sezone, budući da im slijedi malo lakši raspored, pa se mogu priključiti vrhu i borbi za viši rang. Opatijci će za ovaj susret biti uskraćeni za usluge Lagumdžije, Glibe i Marshall Johnsona, koji su u prošlom kolu zaradili treći žuti karton.

Sudac utakmice je Domagoj Kečinović, a pomoćnici su Filip Đerđ i Marko Reljan, a četvrti sudac je Mateo Čalić.