Home ISTRA Stolni tenis VIJESTI IZ STOLNOG TENISA | Brovinju dva srebra, Vrsaru tri

VIJESTI IZ STOLNOG TENISA | Brovinju dva srebra, Vrsaru tri

SHARE

Dvorana Veli Jože u Poreču bila je mjesto odigravanja Ekipnog prvenstva Istarske županije za sezonu 2018./2019. Zbog nedostatka slobodnih termina u lipnju, natjecanje je prebačeno u jesenski dio nove sezone.

Najbolje rezultate postigli su stolnotenisači i stolnotenisačice Pule koje su u svim kategorijama osvojili naslove prvaka, a stolnotenisači Brovinja osvojili su dva srebra i to u kategorijama najmlađih kadeta i mlađih kadeta. Za Brovinje su nastupili Bernaz Leo, Griparić Josip i Drndić Emanuel.Počela su nadmetanja u Drugoj Hrvatskoj ligi za seniore i Superligi za seniorke. Seniorke stolnoteniskog kluba Vrsar su u prvom kolu izgubile od ekipe Mladost iz Zagreba rezultatom 3:1. Jedinu pobjedu  u susretu donijela je Martina Rioža.

Seniori su u podmlađenom sastavu dobili u gostima ekipu Brovinja rezultatom 4:1. Igrali su: Jadran Kovačev, Leo Lukez i Jan Grujović. I mlađe kategorije su igrale prvenstvo Istarske županije u ekipnoj konkurenciji.

Mlađe kadetkinje, kadetkinje i juniorke su u svojim kategorijama zauzele drugo mjesto dok su najbolje bile stolnotenisačice iz Pule. Za ekipu iz Vrsara igrale su: Paola Koraca, Morena Brajković, Ema Brizić i Ana Lukez. Već predstojećeg tjedna seniori igraju drugo kolo u Vrsaru protiv sastava iz Pazina dok seniorke očekuje također drugo kolo u Zagrebu protiv ekipe TIS iz Zagreba.