Home ISTRA Futsal Villa Vrsar pobjednik trećeg malonogometnog noćnog turnira u Vrsaru

Villa Vrsar pobjednik trećeg malonogometnog noćnog turnira u Vrsaru

SHARE
Villa Vrsar

Tradicionalni malonogometni noćni turnir koji se održao u Vrsaru okupio je 16 momčadi, koje su bile raspoređene u četiri skupine. Nakon grupne faze u prvoj četvrtfinalnoj utakmici susreli su se Konoba Danieli sastavljena većinom od igrača NK Žminja i Riva restoran Trošt 1:1, pobjednika u ovom dvoboju odlučili su udarci sa „bijele“ točke.

S(p)retniji iz ovog susreta bili su igrači Rive restorana Trošt iz Vrsara. Drugi četvrtfinalni dvoboj donio nam je susret iskusne ekipe Plavog puta iz Pazina koja je bez većih problema „zaledila“ je Vrući led iz Višnjana sa rezultatom 5:2. Sljedeći susret između Ulja Komarije i Zambi bar donio nam je jako uzbudljivu utakmicu. Zambi bar krenuo je agresivno i rezolutno, što je rezultatski značilo 4:0 za njih u prvom poluvremenu.

U drugom poluvremenu bude se igrači Ulja Komarije te do kraja izjednačuju rezultat na 4:4. Božica Fortuna ovoga puta pomazila je igrače Zambi bara iz Umaga. Zadnji četvrtfinalni dvoboj donio nam je okršaj Ville Vrsar i Fuflandersa. Villa Vrsar pobjedila je rezultatom 3:1. U prvom polufinalu ekipa Plavi put je izašla kao pobjednik protiv mladića iz Rive restorana Trošt sa 3:0. U drugoj polufinalnoj utakmici Villa Vrsar pobjedila je Zambi bar sa 2:0.

Utakmica za 3. mjesto donijela je pravu dramu gdje su domaći igrači Rive restorana Trošt pračeni glasnom podrškom sa tribina uspjeli stići do pobjede nakon sedmeraca protiv Zambi bara. Utakmica je nakon regularnog djela završila rezultatom 2:2.

Kraj večeri pripremila je pravu malonogometnu poslasticu između Ville Vrsar i Plavog Puta. Iako rezultat 0:0 ne zvuči previše atraktivno, moglo se vidjeti puno prilika i lijepih poteza prekaljenih malonogometnih majstora. Prvo mjesto odnosi ekipa Ville Vrsar nakon boljeg izvođenja sedmeraca. Nakon posljednjeg preciznog udarca Marina Romića zaorila se pjesma igrača Ville Vrsar koja se nastavila do kasno u noć.

Najbolji strijelac turnira Mate Ivetić iz Plavog Puta sa postignutih šest pogodaka, najbolji igrač je Oliver Sumić iz Ville Vrsar te najbolji golman Roberto Funčić iz Plavog Puta. Organizatori Sportska Udruga Sprint i NK Vrsar, Sandi Fonović i Roman Matošević za kraj su se zahvalili svim igračima, navijačima i sponzorima (Riva Restoran Trošt, Casanova Beach Bar, Istarsko pivo, Vina Ritroša, Bura Brew i Pekara Mediteran Vrsar) što su ih podržali i treću godinu za redom u ovoj tradicionalnoj manifestaciji.