Home Nogomet Treća ŽNL Istra VINA PRSKALO TREĆA ŽNL JUG – 10. kolo | Nedešćani se definitivno...

VINA PRSKALO TREĆA ŽNL JUG – 10. kolo | Nedešćani se definitivno bude, Raša i Polet igraju derbi Labinštine

Mogu se 12 dana „u tiru“ ljutiti iz Cementa, iako to ne rade osim pojedinca, ali 24 boda nakon osam kola nisu očekivali ni najveći optimisti u Viškovićima. No, momčad Suvada Miskića sve si je sama zaslužila.

Sada moraju na novo gostovanje, ali možda najlakše. Šišan je trenutno jedina momčad bez pobjede, zbog čega su i na posljednjem mjestu. Cement je izraziti favorit, a pobjedom bi nastavili bajkovitu jesen.

Na Gradskom stadionu u Raši u nedjelju od 10:30 gostuje Polet iz Snašića. Stigli su Gluščićevi momci do 12 bodova te će gotovo sigurno biti u gornjem domu ljestvice. No, u Raši nitko nije favorit osim domaćina.

Nedjelja, od 14 sati – Plomin Luka će gledati okršaj Plomina i Manjadvorci. Jedni su na sedam, drugi na pet bodova, ali je dojam da domaćin može lakše do bodova, ako bude na razini kakvoj je bio u prethodnih nekoliko utakmica. No, ne treba otpisati ni Manjadvorce.

Nešto manje izgleda ima Galižana protiv itekako probuđenih Nedešćana. Četiri kola ne znaju za poraz, ali treba naglasiti da uz kapetana Goba, sad su tu i Saša Stepčić, Karlo Kozić, Nino Peršić i ostali koji bi komotno mogli igrati rang ili dva više. Gosti su favoriti.