Home Nogomet Treća ŽNL Istra VINA PRSKALO TREĆA ŽNL JUG – 11. kolo | Posljednje kolo donosi...

VINA PRSKALO TREĆA ŽNL JUG – 11. kolo | Posljednje kolo donosi četiri interesantna dvoboja

Vina Prskalo Treća ŽNL Jug stigla je do posljednjeg kola jesenskog dijela prvenstva. Cement ima prednost od čak osam bodova, a sada na svom terenu Nadoli dočekuje treću momčad lige, Barban 2013.

Momčad s Mrzlice posebna je po tome što nakon sedam utakmica ima gol razliku 9:7, dakle i u Viškovićima treba očekivati tvrdu utakmicu. Barbancima nedostaje veznjak Mauro Kalčić, a Cement je definitivno u ulozi favorita, pogotovo nakon devet pobjeda. Ta se utakmica igra u nedjelju, od 10:30 sati.

Dan ranije, u subotu, kolo u 13:30 otvaraju Manjadvorci i Galižana. Momčadi su to iz donjeg doma ljestvice te je teško reći što očekivati, ali recimo da su domaći u blagoj prednosti. Utakmica se igra u Krnici, a gostima nedostaje Igor Riđić.

Nedešćani su u dobrom ritmu, imaju pet utakmica bez poraza te im sada preostaju za odigrati dvije utakmice protiv Šišana. Sada, 19. u nedjelju redovno 11. kolo, a onda sedam dana kasnije igraju u Šišanu zaostalu utakmicu drugog kola. Najteže su utakmice u kojima su bodovi unaprijed upisani, ali jedno je sigurno – Nedešćani su kvalitetnija momčad.

Za kraj, u nedjelju od 13:30 igra se lokalni derbi Labinštine u Snašićima. Polet i Plomin momčadi su realno bez rezultatskog imperativa, dobro poznate po odličnom raspoloženju u svojim kadrovima. Zbog toga, mogla bi to biti i „ljepotica“ kola.