Home Nogomet Treća ŽNL Istra VINA PRSKALO TREĆA ŽNL JUG – 16. KOLO | Krenulo remijem bez...

VINA PRSKALO TREĆA ŽNL JUG – 16. KOLO | Krenulo remijem bez pogodaka, završilo pobjedama Poleta i Raše 1938 u susjedskim okršajima

NK Raša 1938

Na barbanskoj Mrzlici ove je subote otvoreno 16. kolo Vina Prskalo Treće ŽNL Jug, a Barban 2013 i Plomin nisu postignuli pogodak pa su se morali zadovoljiti remijem i svatko po bodom.

Roberto Busletta je jutros u 30. minuti doveo Šišan u vodstvo da bi Ismailj Šuke golovima u 51. i 75. donio novo slavlje preporođenoj Galižani pod vodstvom trenera Adriana Bellia. Raša 1938 je visoko porazila Cement iz Koromačna (uskoro donosimo strijelce), a derbi Općine Sveta Nedelja odlučio je polivalentni Ivan Honović, nekad napadač Rudara i Jedinstva Omladinaca, danas branič Poleta iz Snašića.

U Viškovićima je na derbiju Cementa i Raše 1938 bilo više od 100 gledatelja, a gosti su slavili neuobičajeno lako. Damir Omanović zaradio je isključenje već u desetoj minuti utakmice, pa su sve do 66. kada biva isključen i Juro Jurišić kod gostiju, domaći igrali s igračem manje.

U 32. zabio je Denis Džekić, a taman pred odlazak na poluvrijeme, strijelac je Amar Pozderović za 0:2. Armend Sejdijaj je u nastavku pogodio dvaput za konačnih 0:4.