Home Nogomet Treća ŽNL Istra VINA PRSKALO TREĆA ŽNL JUG – 20. KOLO | Poker Rašana gotovo...

VINA PRSKALO TREĆA ŽNL JUG – 20. KOLO | Poker Rašana gotovo pa nevažan, Cement napravio sličnu u Barbanu i zadržao prednost!

U subotu 11. svibnja su oba susreta „playouta“ odigrali nogometaši u Vina Prskalo Trećoj ŽNL Jug. Edin Mujkić je zabio „hattrick“ za Manjadvorce, od čega pobjednički pogodak u 90. minuti, a Plominjane je predvodio dvostruki strijelac Sanjin Matulja, ali je okončalo 3:2 za domaćina.

Šišanci igraju sve bolje. Jučer su pobijedili Galižanu s čak 5:0, a strijelci su bili Kemal Durić (2), Matej Gršković, Željko Božić i Dario Jakovljević.

Iako su Rašani odradili svoj dio na sjajan način, pobjedom 0:4 u Nedešćini uz dva pogotka Elvedina Mulavdića te po jedan Mattea Miljkovića i Armenda Sejdijaja, i dalje su daleko od titule.

Prema njoj odlučno kroči momčad Suvada Miskića, NK Cement, koji je danas s 1:4 bio bolji od barbanske nogometne družine. Matko Bulić doveo je Barban 2013 u vodstvo u 39. minuti.

Do predaha je poravnao Robert Peruško, a onda u nastavku isti igrač pogodio i za 1:2 i konačnih 1:4 te tako zaokružio svoj „hattrick“. Uz njega, poentirao je i „Pirlo s Katura“, Damir Omanović za 1:3. Cement ima veliku prednost, a definitivno su se i vratili u odličnu formu.