Home Nogomet Treća ŽNL Istra VINA PRSKALO TREĆA ŽNL | Obje treće županijske lige na IstraSportu nose...

VINA PRSKALO TREĆA ŽNL | Obje treće županijske lige na IstraSportu nose dodatak novog partnera portala!

Nakon što smo objelodanili kako će nam u novoj sezoni sponzori Prve i Druge ŽNL biti Baćac Winery i Portieri, sada je stigao na red i na dvije lige koje se također intenzivno prate iz tjedna u tjedan na našem portalu.

„Andrej Prskalo je prijatelj IstraSporta, kakvu god ulogu imao. Kao profesionalni igrač, kao prvak države, kao poduzetnik…uvijek je tu, ako ga nešto trebamo. Shodno tome, veoma mi je drago da će njegova vina, u koja vidljivo ulaže veliku ljubav i angažman, biti naš partner u sljedećoj sezoni“, rekao je Elvis Uravić, vlasnik agencije Kova PR u čijem je vlasništvu IstraSport.

Najtrofejniji igrač u povijesti HNK Rijeka, danas uspješan poljoprivrednik i još uvijek aktualni vratar opatijskog drugoligaša, Andrej Prskalo kaže: „Drago mi je da si međusobno možemo pomoći. Istina je, uživam u ovome što radim i više mi znači kada dobijem pohvalu za vino nego za neku obranu, barem sada, haha. O IstraSportu ne treba previše, teško je zamisliti istarski nogomet bez tog portala“, rekao je Prskalo.

Vina Prskalo u idiličnom ozračju sela Mali Golji proizvode četiri vrste vina: malvaziju Kruljinku, cuvee Pišurin, Rose i maceriranu malvaziju Pjerinu. Imena vina i logotip direktno su povezani tradicijom i „nonetom“ Zanetom koji je prenio ljubav prema trsu i vinu na Andreja.

Sva njihova vina, galeriju fotografija i detalje možete saznati na njihovoj novoj web stranici – OVDJE, a uskoro donosimo i priču iz Malih Golji.

Previous articleSuperSport HNL | Tragikomična prezentacija ljudi u crnom na Opus Areni, otišao “Žuti”, a odlazi i Ricardo Moniz
Next articlePeroj obznanio gdje će ove sezone trenirati i igrati utakmice