Home Nogomet Treća ŽNL Istra VINA PRSKALO TREĆA ŽNL SJEVER | Može li itko razbiti snove Novigrađana?

VINA PRSKALO TREĆA ŽNL SJEVER | Može li itko razbiti snove Novigrađana?

Nova sezona u Trećoj ŽNL Sjever, koja će na našem portalu imati prefiks naših partnera Vina Prskalo, kreće narednog vikenda. Od ove sezone, obzirom kako ima samo sedam klubova, igraju se tek tri utakmice u kolu.

Najviše će pažnje privući ogled u subotu na terenu u Marušićima gdje dolazi već prozvani prvak NK Novigrad 1947. No, treba se odigrati još mnogo utakmica prije nego će eventualno Novigrađani podignuti pehar za najboljeg u ligi.

Momčad Matije Magdića dovela je veliki broj igrača, redom iskusnih, pa je za vjerovati kako su izraziti favoriti za naslov u ovoj ligi. No, najprije treba skočiti, pa onda reći „hop“.

Livade su klub koji je u protekle dvije sezone stabilizirao rad te to veseli svakoga, a sada im u goste stiže Moela koja pamti i bolje dane. No, početak svake sezone prilike je za novi entuzijazam i elan. Lijepo je vidjeti da su Livade ovog ljeta registrirale četiri igrača rođenih 2000. i mlađe – bravo „zeleni“!

Galeb je ovog ljeta registrirao Nasera Bedu koji će sigurno biti ozbiljna prijetnja Babićima, ali je za očekivati gostujuću dominaciju, barem ako je suditi prema prošloj sezoni. Međutim, pričekajmo nedjelju, od 17 sati igra se okršaj u Juricanima.

VINA PRSKALO TREĆA ŽNL SJEVER – 1. kolo

Marušići – Novigrad 1947

Livade – Moela

Galeb – Babići 1947

Previous articleKUP ISTRE | Poznati parovi međukola, ali i koga čekaju trećeligaši
Next articleVINA PRSKALO TREĆA ŽNL JUG | Otprilike se može pretpostavljati tko ide po titulu, ali tko zna…