Home Nogomet Prva ŽNL Istra Više nego dobra predstava obje momčadi za podjelu bodova

Više nego dobra predstava obje momčadi za podjelu bodova

SHARE

Na teškom, natopljenom terenu, danas na Vinežu vidjeli smo pravi nogomet i na kraju podjelo bodova. Krenulo je sa ispitivanjem snaga, a prvu veću prigodu imao je Jašarević kojemu je Kazalac obranio pokušaj, a u nastavku gosti blokiraju i Čudićev pokušaj.

Gosti su prijetili iz kornera ponajviše, no bez nekih izrazitih prigoda. Gledali smo šahovsku, ali vrlo interesantnu šahovsku partiju. Drugo je poluvrijeme ponudilo puno više toga…

Iz prve prigode Iskra je povela. Mehić je izveo slobodni udarac sa strane, a gostojući vratar izboksao loptu samo do Jašarevića koji to ne propušta i dovodi domaćina u vodstvo.

No, radost nije dugo trajala. U želji da izbije jednu dugačku loptu upućenu iz obrane Seljana, Prendivoj je prebacio svog vratara Ilića i poravnao rezultat.

U nastavku se većim dijelom zbog blatnog terena preskakala igra, no u završnici su obje momčadi mogle doći do punog plijena. Jašarević i Bećirević su oklijevali u dobrim situacijama, a u jeku domaćih napada Ćosić je sa centra krenuo sam prema vrataru Iskre, no zbog lošeg terena odvelo ga je previše u stranu pa je Ilić izišao kao pobjednik.

I u završnici se čekao gol domaćina. Prvo Jašarević pronalazi na drugoj stativi Begovića čiji udarac ide kraj gola, a u posljednjoj sekundi nakon centaršuta Mehića, Panić puca glavom kraj gola, samo za veliki uzdah sa vineških tribina.

LABIN – Igralište Vineža – 1. ŽNL – 13. kolo – SUDAC: Daniel Starčević (Pula), POMOĆNICI: Edin Šehić (Pula) i Boris Vitasović (Filipana)

ISKRA – MLADOST 1:1 (-:-)

Žuti kartoni: Balentović, Toljan, Težak (Mladost)

Strijelci: 1:0 Jašarević 62′, 1:1 Prendivoj 65′ (ag)

ISKRA: Ilić, Prendivoj, Trumić, Čudić (81. Begović), Panić, Jašarević, Mehić, Softić, Bečirević, Miletić (79. Zukić), Lazarić

Trener: Marin Blašković

MLADOST: Kazalac, Toljan, Perković (45. Balentović), Ivanović, Težak, Totić, Ćosić, Cvolić, Butući (10. Mehmedagić), Subotić, Miculinić (65. Mastilović)

Trener: nema prijave