SHARE

 

Nije jesenska polusezona protekla onako kako su se na samoj Pineti nadali. Odlučili su se na iskorak, napredovali su u viši rang natjecanja, no “elitna” županijska nogometna liga, pokazalo se, veliki je zalogaj.

Ipak, Višnjanci se u ovome trenutku nalaze na poziciji koja im osigurava ostanak, no u narednih dvanaest kola morati će se potruditi da tu poziciju i zadrže. Muntić puše za vratom, ali i Rabac je konkurent u mukotrpnoj borbi za ostanak koja se nazire ovoga proljeća.

Promijenili su u Višnjanu stručni kadar, pa će tako Bojan Barić povesti “zelene” ovoga ponedjeljka, sa samo jednim ciljem, a to je ostanak u “elitnom” nogometnom razredu.

Za sada, dolazaka prinova i pojačanja u Višnjan nema, a momčad je napustio Loris Franjul, koji je, kako stvari stoje, svoju vjernost potpisao momčadi Purisa. Iz kluba je otišao i Mateo Banko.

Barić je dogovorio i pripremne oglede, pa će tako Višnjanci za suparnike ove zime imati Funtanu, Marčanu, Vrsar, Buje i tarsku Istru, dok se još uvijek čeka potvrda susreta protiv Dajle i juniora porečkog Jadrana.

Trebalo bi to biti dovoljno da momčad uzme zalet za prvo kolo kada Višnjanci na svom terenu dočekuju jednog od glavnih suparnika za ostanak u ligi, momčad Rapca.