SHARE

Tijekom mjeseca lipnja na višnjanskoj Pineti uređivali su odnose i pritom neizostavno, ali i konkretno razmišljali što im je činiti po pitanju eventualnog plasmana u viši rang natjecanja, na koji su stekli pravo svojim plasmanom u protekloj sezoni 2. ŽNL.

Dopredsjednik kluba, Bernard Deklić, zajedno sa višnjanskim šefom struke Nikolom Stanićem, nije se htio zalijetati i donositi odluku prije no što sve okolnosti u klubu budu pripremne za izazov natjecanja među elitom županije. No, na kraju se sve više nego dobro posložilo za momčad s Pinete i ovoga vikenda, nakon dugo vremena, kreću sa natjecanjem u županijskom rangu.

Mnoga su imena ovoga ljeta ojačala Višnjance, pa su tako na Pinetu pristigli dojučerašnji članovi Purisa Loris Franjul i Mateo Banko, ali su i iz Vrsara svoj potpis na pristupnicu dali Jure Bonaca, Josip Hrvatin i Nikola Mihalić.

Petorica su igrača stigla iz porečkog Jadrana, pa ćemo tako na županijskim travnjacima u dresu Višnjana gledati i Elvisa Kastratia, Marina Šafradina, Tonia Brabića, Patrika Sinožića i Laria Sirotića, dok su iz tarske Istre vjernost Višnjanu poklonili Manuel Mamuzić, Erik Mauro i Loren Ivančić.

Nikola Stanić sada raspolaže sa brojkom od 31 igrača natjecatelja, pa Višnjanci neće trebati pretjerano brinuti oko njihove plovidbe nemirnim vodama natjecanja u Prvoj ŽNL.