Home Nogomet Druga ŽNL Istra Višnjanci slavili protiv neraspoložene Dajle

Višnjanci slavili protiv neraspoložene Dajle

SHARE

Momčad iz Dajle stigla je u Višnjan u najjačem sastavu no pobjeda je otišla strpljivim i konkretnijim domaćinima. Dečki iz Dajle, sada nakon današnjeg poraza, ukoliko žele ponešto više u ovogodišnjem natjecanju, moraju svladati lidera u nedjelju.

Pola se sata danas na Pineti nije događalo ništa specijalno. Vrijedi istaknuti gol Jugovca koji je ušao iz drugoga plana i svladao Labinjana, no Budimir, vraća sve na početak dosudivši prekršaj na polovici igrališta.

Nastavili su momci iz Dajle nakon toga sa pritiskom pa bilježimo pokušaj Matoševića sa desetak metara što Labinjan brani, a nakon toga i stativu Totića lijevom nogom sa vrha peterca. Pokušao je i Fabijančić sa ruba šesnaesterca kao i Najhart iz slobodnog udarca sa dvadesetak metara, no sve je to bio lak plijen za danas raspoloženog vratara Višnjana.

Višnjanci su čitavo prvo poluvrijeme više nego dobro branili svoja vrata, a u nastavku su grubo kaznili neinventivnijeg suparnika.

Najprije je Banko u 49. minuti prešao četvoricu statičnih igrača Dajle i mirno poentirao za vodstvo kraj nemoćnog Novakovića, a samo desetak minuta kasnije nesporazum Totića i vratara Novakovića kaznio je Bičkei ugrabivši iznenadnu prigodu i odveo domaćina do vrijedne pobjede.

VIŠNJAN – Igralište Pineta – 2. ŽNL – zaostala utakmica 3. kola – SUDAC: Josip Budimir (Marušići), POMOĆNICI: David Ružić (Kaštelir), Rafael Mađarić (Vrsar).

VIŠNJAN 1957 – DAJLA 2:0 (0:-0

Žuti kartoni: Žiković, Bratović, Jehnić, Belušić (Višnjan), Markotić, Červar (Dajla)

Strijelci: 1:0 Banko 49′, 2:0 Bičkei 61′

VIŠNJAN 1957: Labinjan, Močibob, Ritoša (90. Pulin), Žiković, Jehnić, Banko, Kotorac, Bičkei (82. Koraca), Bratović, Belušić, Koraca

Trener: Nikola Stanić

DAJLA: Novaković, Totić, Najhart, Matošević, Čuk (71. Markotić), Prpić, Brajković (71. Glogovšek), Jugovac (55. Červar), Fabijančić, Huskić, Tabar

Trener: Hrvoje Lončarević