Home ISTRA Boćanje VN PAZINA | Održan ždrijeb – Potpićan, Cerovlje i Oslići ugošćuju “skupine...

VN PAZINA | Održan ždrijeb – Potpićan, Cerovlje i Oslići ugošćuju “skupine smrti”

Na kraju se za veliki boćarski turnir „Velika nagrada Pazina – Kompakt Cup“ prijavilo čak 87 parova, dva manje nego u lanjskom izdanju. Na kraju, ostaje žal da se nije prijavilo više „lokalnih“ parova, ali kvaliteta prijavljenih je naprosto na ekstremnoj razini, pa je jasno da se mnogi ne žele usuditi ući u turnir.

Biti će posebno zanimljivo u Pazinskim Novakima gdje je ždrijeb u istu skupinu stavio Ziraldo-Načinović i Miličević-Brnić, a Kristanič i Zdravkovič će također pokušati iznenaditi, zajedno s dva istarska para.

U Cerovlju su dva pulska para Ikić-Celija i Lencović-Barlian, ali iz Rijeke će „ipsilonom“ stići i Klić-Šestan pa bi i tu trebalo biti posebno interesantno. Potpićan će ugostiti dvije grupe, u prvoj su veliki favoriti Kolobarić-Hajsek, a u drugoj „domaće“ snage, Buršić i Ilić, traže prolaz u ekstra snažnom društvu – Benjamin Guštin-Mario Percan, Tadej Premru-Matijaž Progar i mlade riječke snage Filip Matijašić-Karlo Šaban stoje im „na putu“.

Oslići će uz „domaće“ Karla Pavletića i Marka Levaka ugostiti tri jaka slovenska para, a u Ročkom Polju će Zoran Gržinić i Luka Marcan pokušati izboriti prolaz pokraj bračnog para Jelovica, Nives i Davor te Pere Ćubele i Jure Maglića. Osim na spomenutim mjestima, od subote od 9:30 ujutro, igrati će se još u Pilatima, Svetom Petru u Šumi, Lindaru te u Pazinu u boćarskom centru „Aleksandar Anzur“.