Home Nogomet Druga ŽNL Istra Vodnjan se probudio u nastavku

Vodnjan se probudio u nastavku

SHARE

Vodnjan je danas kao izraziti favorit opasno visio na neugodnom gostovanju kod Plomina. Unatoč činjenici da su Vodnjanci preko Kruškića promašili dvije izrazite šanse, Plominjane to nije spriječilo da na poluvrijeme odu sa vodstvom.

Slobodan udarac sa dvadeset metara u 41. minuti iza Radolovića pospremio je Matija Vozila. Vodnjanci su se presložili na poluvremenu i izišli van sa nakanom da što prije preokrenu rezultat. I uspjelo im je.

Najprije je Vitasović u 54. minuti vratio stvari na početak, a deset minuta nakon toga Kruškić je postigao pobjednički pogodak. Mogli su Plominjani do boda u posljednjoj minuti, no Radolović je bio na mjestu te donio Vodnjanu i drugo slavlje.


PLOMIN LUKA – Igralište Plomin Luka – 2. ŽNLI – 2. kolo – SUDAC: Maurizio Ušić (Muntić), POMOĆNICI: Dušan Baf (Fažana), Alen Dokuš (Pula)

PLOMIN – VODNJAN 1:2 (1:0)

Žuti kartoni: Ahmić, Pribanić, Mužul, Gulin (Plomin), Haliti, Kruškić (Vodnjan)

Strijelci: 1:0 Vozila 41’, 1:1 Vitasović 54’, 1:2 Kruškić 65’

PLOMIN: Turčinović, Paliska, Ahmić, Pribanić, Teskač, Popović, Funčić, Mužul, Simić (68. Baf), Burul (61. Marčac), Vozila

Trener: Goran Gulin

VODNJAN: Radolović, Topić, Marjanović, Amiđić, Lozančić (46. Čović), Podunavac (74. Breljak), Haliti, Kruškić, Vitasović (76. Jović), Alibašić (66. Džijan), Kostadinović

Trener: Denis Premate