Home Nogomet Prva ŽNL Istra Vodnjanci prozivku odradili s 23 igrača, u kadar stiglo još jedno ime,...

Vodnjanci prozivku odradili s 23 igrača, u kadar stiglo još jedno ime, a stadion poprimio novo ruho

Jučer smo pisali o početku priprema vodnjanskog kluba, a sinoć je odrađena i prozivka te prvi trening. Možda najbolje o stanju u Vodnjanu govori brojka od 23 igrača sinoć na prozivci, a predsjednik Džijan ističe veliko zadovoljstvo da od 26 igrača na spisku, njih čak 23 je iz Vodnjana.

Spomenuti treba i kako se klub zahvaljuje Gradu Vodnjanu na novim sjedalicama na tribinama stadiona „Guido Vodopija“ pa će sada gledateljima biti još malo ugodnije dok prate „Bumbare“ u Prvoj ŽNL. A, tamo će klubu na terenu pomoći i Josip Marković, 27-godišnji ofenzivac s iskustvom igranja u pulskoj Istri, Velom Vrhu, Banjolama, Valbandonu i fažanskoj Mladosti, a karijeru je započeo u svom Vodnjanu.

Podsjetimo, dogovoreni su i pripremni ogledi, pa će tako već sljedećeg petka “Bumbari” gostovati na Kunfinu, a nakon toga za suparnike imaju dva četvrtoligaša. Najprije, u srijedu 09. kolovoza na stadion Guido Vodopija dolaze Banjole, a tri dana nakon toga, za Bumbarsku feštu u goste stiže Žminj.

Uz kup susret koji je na rasporedu 19.08. Vodnjanci će još odigrati protiv Galižane i Valdebeka, te, nadaju se, kako bi im drugo kolo kupa trebalo biti posljednja pripremna utakmica.