Home Nogomet Ostalo Vodnjanski stadion suspendiran – do okončanja disciplinskog postupka

Vodnjanski stadion suspendiran – do okončanja disciplinskog postupka

Iako smo imali video snimke iz Vodnjana, nismo htjeli koristiti vandalizam i ljude kojima ne treba pridavati pažnju za „klikove“ te smo jasno komunicirali kako ćemo donijeti samo ishod, odnosno kazne za koje se nadamo kako će svojom strogoćom pokazati da takvim ljudima nije mjesto na nogometnim događanjima.

Povjerenik Kupa Istre, glavni tajnik NSŽI-a Robi Fonović donio je danas odluku vezanu uz suspenziju nogometnog igrališta „Guido Vodopia“ u Vodnjanu za odigravanje svih seniorskih utakmica.

„Dana 26.08.2023. godine s početkom u 20,00 sati na nogometnom igralištu „Guido Vodopia“ u Vodnjanu, prema predviđenom rasporedu odigrana je nogometna utakmica 2. kola kupa NSŽI seniori između NK „Vodnjan“ – NK „Peroj“, koja je prekinuta u 67. minuti kod rezultata 1 : 0. Utakmica je prekinuta zbog nereda navijača na tribinama igrališta.

Pravilnikom o nogometnim natjecanjima HNS-a člankom 62. stavak 3. data je mogućnost po kojoj natjecateljsko tijelo, u slučaju prekida utakmice zbog nereda ili ozbiljnih incidenata, može suspendirati odgovarajuću ekipu od odigravanja utakmica na tom igralištu do donošenja odluke.

S obzirom da je u tijeku disciplinski postupak i prikupljaju se dodatna izvješća svih službenih osoba sa navedene utakmice, te da postoji opasnost o ponavljaju nereda na navedenom igralištu donio sam odluku kako stoji u dispozitivu.

Odluka se odnosi na seniorske momčadi NK „Vodnjan“ i NK Peroj“ koje igraju svoje utakmice kao domaćini na navedenom igralištu, a ne odnosi se na utakmice mlađih dobnih kategorija. Odluka stupa na snagu danom donošenja i na istu nema mogućnosti žalbe.“

Previous articlePazinka predstavila tri mlada igrača koja su stigla u njihov kadar ovog ljeta
Next articleU subotu 9. rujna započinje službena futsal sezona – Stanoinvest Futsal Pula sudjeluje na Superkupu Hrvatske!