Home Nogomet Mlađi uzrasti VRATARI ISTRA | Goran Vujica objavio tri termina srpanjskih kampova za mlade...

VRATARI ISTRA | Goran Vujica objavio tri termina srpanjskih kampova za mlade vratar(k)e koji će se održati u Žminju, Potpićnu i Puli

Razvojni treninzi za vratar(k)e „Vratari Istra“ vraća se svojim kampovima. Danas je idejni kreator tog brenda, Goran Vujica, objavio termine tri kampa u srpnju 2024. godine.

U Žminju će biti od 2. do 7. srpnja da bi se nakon toga kamp preselio u Potpićan od 12. do 17. srpnja, a treći i posljednji srpanjski kamp održati će se na Velom Vrhu od 25. do 30. srpnja 2024. godine.

Odraditi će se po svakom kampu šest treninga, a uz bogatu opremu za treniranje i suvremen program treninga, tu će biti i video analize.

„U planu je da na svakoj lokaciji odradimo 6 razvojnih treninga i 3 edukativne video prezentacije o današnjim tehničko-taktičkim zahtjevima koje jedan vratar treba usvojiti. Za sve upite kontaktirati nas možete porukom, pozivom, mailom ili jednostavno skenirajte QR kod koji će Vas odvesti na našu web stranicu www.vratariistra.com.hr, rekao nam je Goran Vujica.