Home Nogomet Mlađi uzrasti VRHUNSKI UVJETI | Trideset mladih vratara proteklih pet dana odradilo kamp “Cotić-Starčić”...

VRHUNSKI UVJETI | Trideset mladih vratara proteklih pet dana odradilo kamp “Cotić-Starčić” u Izoli!

Izola je treću godinu zaredom – sada već prelazi u tradiciju – domaćin najvećem europskom kampu za vratare „Cotić-Starčić“. U terminu od 13. do 17. prosinca Goalkeeper Camp Cotić-Starčić još je jednom zaludio sve prisutne od vratara, roditelja te mnogih koji su te dane pohodili gradski stadion u Izoli.

Izolu je odradilo 30 vratara sa područja cijele Slovenije, a po prvi puta bilo je polaznika i iz Italije. Zbog blizine Izole, kamp je odradilo i pet vratara s istarskog podrucja. Ajdin Sprečo, Leon Čičak, Davide Tomičić, Raoul Bernich i Jan Sančanin imali su tu sreću da uđu u kvotu polaznika.

„Ovog smo puta imali i asistenciju Danijela Starčića zbog čega smo i uzeli 30 polaznika. Ukupno smo odradili 30 treninga što dovoljno govori samo za sebe. Ono što stalno ponavljamo – žao nam je što je veliki broj ostao ispod crte, ali nažalost dajemo maksimum i preko toga ne možemo. Opcija dovođenja trenera sa strane nije i nikad neće biti opcija. Držimo se svog puta i izreke pokri se koliko je plahta duga. Upravo zato danas i jesmo tu gdje jesmo“, poručio je Aleksa Cotić.

Trenerski trojac

Kolega mu Aleksandar Starčić kaže: „Umorni jesmo, ali prezadovoljni odrađenim. Ono što smo već znali – Slovenija ima sjajne mlade vratare i dokaz da se u njihovim sredinama jako dobro radi što nama u kampu puno toga olakšava. Podatak da roditelji žele bookirati termine godinu dana unaprijed gledamo kao na veliku pohvalu i zahvalni smo. Hvala domaćinu na sjajnim uvjetima koje smo ove dane koristili.“

Treći i najmlađi dio trenerskog tima, Danijel Starčić, bio je kratak i jasan: „Ja sam tu podrška Aci i Coletu, uživam biti dio tima asistirati i učiti od najboljih.“ Uz njih i medicinsko osoblje, sve prisutna je i ovog puta bila Romina Cotić, njihov „maestro organizacije“.

Kao zahvalu NK Izoli za sjajno gostoprimstvo i sve usluge, Goalkeeper Camp Cotić Starčić je donirao rukavice svim klupskim vratarima uz poruku – vidimo se dogodine!

Sada je pred dečkima i curama tjedan odmora, a onda već 26. prosinca nastavljaju s dva nova termina u Dajli. Povodom blagdana svim čitateljima IstraSporta najljepše želje šalje tim Goalkeeper Campa Cotić Starčić.

Sve je pod budnim okom Romine Cotić