Home Rukomet Ostalo VRIJEME JE ZA RUKOMET | RTL ponovno prenosi sve utakmice reprezentacije

VRIJEME JE ZA RUKOMET | RTL ponovno prenosi sve utakmice reprezentacije

SHARE

Došlo je vrijeme i za one koji od veljače do prosinca nisu sigurni je li Sagosen norveški rukometaš ili španjolski glumac u telenovelama. Vrijeme je za rukomet – poručuju s RTL-a koji je ponovno „domaćin“ prijenosa rukometnog SP-a, ovog puta iz Egipta.

Prva utakmica hrvatske reprezentacije na programu je u petak od 18 sati (u 16:45 počinje emisija “Vrijeme je za rukomet”), kada se izabranici Line Červara susreću s Japanom, a utakmicu će komentirati RTL-ov Filip Brkić te sukomentator Nikša Kaleb, dok će se s terena javljati Ines Goda.

U zagrebačkom studiju sva zbivanja u Egiptu pomno će pratiti voditelj Marko Vargek te komentatori Petar Metličić, Drago Vuković i Goran Šprem. Oni će u emisiji “Vrijeme je za rukomet” analizirati utakmice, igrače te donositi i drugu stranu rukometa. Nakon kratke pauze, u ulogu komentatora vraća se Goran Šprem i priznaje – ne može biti sretniji zbog toga!

Podsjetimo, a mnogi još uvijek ne znaju, dok ne krene – Hrvatska je u grupi s Katarom, Japanom i Angolom. Prva utakmica je, dakle, u petak od 18 sati, a druga u istom terminu u nedjelju protiv Angole. U utorak je „derbi“ za prvo mjesto u skupini, protivnik je Katar, a igra se također u 18 sati.

Standings provided by SofaScore LiveScore