Home Nogomet Prva ŽNL Istra Vrsar na samom kraju s desetoricom do pobjede na Kunfinu

Vrsar na samom kraju s desetoricom do pobjede na Kunfinu

Ivan Čehić, stavio točku na "i"

Nervozna utakmica danas u Rovinjskom Selu, ali i vrlo dobra s nogometne strane. Točnije, nervozna je bila tek dio utakmice. Kada su u 22. minuti igrači shvatili da se bolje fokusirati na loptu, sve je izgledalo puno bolje.

Tada je “pocrvenio” Ivan Naumov, zbog dva prigovora u 20. i 22., a dvije minute nakon toga Filip Tiani je najviši u skoku i glavom dovodi domaćina u vodstvo. To kao da je probudilo Vrsarane.

U 34. minuti nova gužva u šesnaestercu, ova pred golom domaćina, a najspretniji je bio Davide Dekleva za 1:1. I onda “mir” sve do kraja susreta. Vrsar je do pobjede stigao golovima u 88. i 90. minuti, a strijelci su bili Roman Matošević i Ivan Čehić.

ROVINJSKO SELO – Igralište Kunfin – PRVA ŽNL – 13. kolo – SUDAC: Patrik Beniković (Pula) POMOĆNICI: Saša Mikša i Antun Taranić (oba Pula) DELEGAT: Zdenko Ružić (Pula)

MLADOST RS – VRSAR 1:3 (1:1)

Strijelci: 1:0 Tiani 24′, 1:1 Dekleva D. 34′, 1:2 Matošević 88′, 1:3 Čehić 90′

Žuti kartoni: Balentović, Butući, Ivanović, Miculinić, Mehmedagić (Mladost RS) Jugovac, Dekleva L. (Vrsar)

Crveni kartoni: Naumov 22′ (Vrsar, dva žuta kartona)

MLADOST RS: Moscatello, Ivanović, Cvijetić, Šturman, Pranjić, Mehmedagić, Balentović (58. Miculinić), Tiani (75. Peharda), Ademaj, Butući (68. Ban), Jakeljić

Trener: Abdulrazak Ekpoki

VRSAR: Filipović, Dekleva D., Dekleva F., Naumov, Jakus (61. Šverko), Matošević (88. Čehić), Pavičić (81. Žužić), Koraca (89. Marunica), Dekleva L., Štifanić, Jugovac

Trener: Timon Gjumić